Profile cover photo
Profile photo
Puan ImanFarizul
2,960 followers -
Yakin ALLAH selalu ada disisi
Yakin ALLAH selalu ada disisi

2,960 followers
About
Puan's posts

Post has attachment
Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com
  KLIK BANNER   SYARAT-SYARAT: 1. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com". 2. Copy banner dan tepek di entry korang tuh beserta dengan backlink ke entry ini. 3. Tinggalkan link entry segment, nama facebook, nama instagram (kalau ada) korang...

Post has attachment
GIVEAWAY WOMEN DESIRE BY INTAN
"Women Desire Giveaway! Due Date  24 September 2015 Berita Baik buat Wanita yang PENTINGKAN Kecantikan Diri secara Dalaman & juga Luaran tentunya..... Kami di  Intan Beauty Centre   telah menganjurkan 1 Giveaway buat anda bermula dari 10th - 24th September ...

Post has attachment
Tudung Aidijuma Giveaway by Anies
Assalamualaikum Wah..wah iman meme fans of AJ tpi iman tak pakai sebab nya bidang 45. Iman plak pakai tudung bidang 60 tpi kan iman ada sehelai tudung AJ bidang 60 n limited a pair of socks AJ. SIL iman yang beli iaitu kak  +Nad MamaZN  . Akk iman yang ni p...

Post has attachment
Segmen : Bloglist Oktober 2015 by Nysa
Assalamualaikum KLIK BANNER

Post has attachment
3 Wasiat Rasulullah S.A.W kepada Abu Darda r.a
Assalamualaikum Happy saturday Sedikit cebisan ilmu

Post has attachment
Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com
KLIK BANNER

Post has attachment
Ganti balik kasut saya - Yong
Assalamualaikum Nak dimarah takut merajuk pula. Tapi meme nak marah jugak sebab di awalnya tak nak mengaku sampai lah se detail nya iman bagitau baru lah Yop nak ngaku.. " Iyer, kasut sayang tertukar". Kan senang dah kabo gitu.   Last week jumaah prayer, Yo...

Post has attachment
Rezeki ada di mana-mana
Assalamualaikum " Insya ALLAH , ada rezki kita adalah tu yang " Thanks My Yop always give support walau kita ni serba serbi kekurangan nya. Rezki bukan hanya menapak di satu tempat, berlambak-lambak rezeki dibuka cuma 'melekat' ke tak dengan kita seperti ya...

Post has attachment
WW: Bila kita sudah memilih
Assalamualaikum Bila kita sudah memilih untuk berada dijalan ini, maka teruskan menjalani dengan tenang dan kental. Kerana belum tentu yang kita pilih akan selama nya berada dijalan yang lurus yang tiada simpang siur, yang tiada cabang, yang bercabang tapi ...

Post has attachment
Ber ' cup' Jumbo Green Tea
Assalamualaikum Sekarang viral air cup jumbo besaq kan? Yong meme tak lepaskan peluang la sebab dah kepingen banget sampai tak tahu nak cakap. Akhirnya, semalam berbuka la dengan Green Tea Cup Jumbo  ni walau kena tunggu lama sikit. Person yang buat air tu,...
Wait while more posts are being loaded