Profile cover photo
Profile photo
Queen Fairy
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
KEK LUMUT SARAWAK
Hari-hari ada projek baking kat rumah. Hari ni kita buat Kek Lumut, ni kek legend Sarawak. Jangan plak ada yang claim kek ni dari negeri dia sudah, tak kose hahahah.. Korang nak try Kek Lumut boleh la follow resepi di blog ni tau  http://mazmalek.blogspot.m...
Add a comment...

Post has attachment
Tahniah anda berjaya!
Alhamdulillah sujud syukur padaMu ya Allah...penantian kami berakhir, walaupun sebenarnya dah lupakan soal ni.. Hari ni dapat surat abang long ditawarkan masuk ke Sekolah Berasrama Penuh dan di arahkan melapor diri segera. Memang kami sudah tidak berharap d...
Add a comment...

Post has attachment
Lama menyepi..
Assalamualaikum, Memang lama sangat dah menyepi..busy juga lately. Bisnes pakaian muslimah masih seperti biasa, boleh like Page Hawa Iman Collections. Ada additional plak buat kek lapis Sarawak. Jual dengan jiran-jiran dekat umah ni. Alhamdulillah seminggu ...
Add a comment...

Post has attachment
BLOUSE MUSLIMAH DELAILA
BLOUSE DELAILA Kepada penggemar Blouse Muslimah kami datangkan Blouse Delaila. Dengan ciri-ciri berikut: * Material Moss crepe tidak jarang dan tidak mudah kedut. * Nursing friendly dan keluasan tangan memudahkan untuk berwudhu * Hiasan diamond di tangan * ...
Add a comment...

Post has attachment
BLOUSE TIHANNI 2
============= Blouse Tihanni 2 ============= ~Material roberto cavalli satin.  ~ Dihiasi lace dihujung tangan dan butang sampul berlace. ~Nursing dan wudhu friendly ~Saiz XS-3XL Hanya RM66 termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia. Untuk tempahan dan sebara...
Add a comment...

Post has attachment
Menantu vs Mentua
Gempak nye tajuk..tak de lah, menyesuaikan diri itu lebih penting. Penerimaan manusia ni berbeza-beza. Tentu ada yang lebih dan kurang kat mana-mana, betul tak? Nak sakit hati pun tak de bawa kemana? Ingat pesan mak, nak kawen dengan anak, kena kawen juga d...
Add a comment...

Post has attachment
Dress Nauraa Batch 2
Assalamualaikum semua gojess sekalian... Ada yang berminat dengan Dress Nauraa Batch 2.. Peminat dress pastikan anda dapatkan nya sekarang... ✔7 pilihan warna yang menarik ✔Material fabrik fursan yang berkualiti (rujuk detail di gambar) ✔Nursing & wudhu' fr...
Add a comment...

Post has attachment
KURUNG ERYNA (KIDS KURUNG)
KURUNG ERYNA (KIDS KURUNG) Koleksi terbaru dari kami, KURUNG ERYNA (KIDS KURUNG) hanya untuk si manja anda. Ibu/Mama/Mummy/Emak boleh beli untuk anak anda. Mesti puas hati. Material 100% cotton berkualiti Kurung pesak gantung Corak kotak-kotak, sangat comel...
Add a comment...

Post has attachment
Rindu nye la hai...
Assalamualaikum, Banyak nye debu2 cinta kat blog ni...apa khabar semua? Lama sangat tak menulis, rindu sangat tau. Genap setahun rupanya aku jadi surirumah sepenuh masa. Perasaan? Wow memang best juga dok rumah tak stress memikirkan kerja2 kat opis, balik u...
Add a comment...

Post has attachment
Hot! Hot! Dress Moden Zaara
Material roberto cavalli satin dan dihiasi dengan material vietnam silk Size dari XS-XXL RM109 termasuk pos Sebarang pertanyaan boleh SMS/Whatsapp 0122040779 Material Satin Roberto Cavalli:- Tak mudah renyuk Tak jarang dan tak perlu pakai linning Bila dipak...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded