Profile cover photo
Profile photo
Jakke Mäkelä
1,465 followers -
Physicist-at-large, looking for things to calculate.
Physicist-at-large, looking for things to calculate.

1,465 followers
About
Jakke Mäkelä's posts

Post has attachment
Mahdollisesti kaikkien mielestä epätyydyttävä lähestymistapa.
"Hyökkäystä ei voi hyväksyä, ei millään tasolla. Mutta ei voi myöskään ajatella, että tämä olisi jonkinlainen eksistentiaalinen hyökkäys “kaikkia meitä vastaan”.  Jotkut “meistä” — vaikka oma ulkoinen habituksemme olisikin suomalaiskansallisen karkea — arvostavat suuresti sivistyneisyyttä ja toisten huomioon ottamista.  Pariisin hyökkääjät eivät edusta koko islamia, mutta eipä vastaavasti Charlie Hebdokaan edusta koko länsimaisuutta."

Post has attachment
Luvut eivät varmasti ole tarkkoja, mutta johtopäätös voi ollakin: 

"Kannattajat olisivat enemmistössä noin vuonna 2020. Ennuste on tietysti äärimmäisen epätarkka. Se ei miellytä ketään — kannattajille vuosi 2020 on aivan liian myöhään, vastustajille jokainen vuosi on aivan liian aikaisin.

Käytännössä ennen muuta vastustajille tämä lienee jonkinlainen päätöksen paikka. Maailma tulee muuttumaan kymmenen vuoden sisään. Kun eliniän ennuste on noin 80 vuotta, keskimääräinen alle 70-vuotias vastustaja voi lähteä siitä, että teki hän mitä tahansa, hän tulee näkemään päivän jolloin tämä kammotus tapahtuu. Viime kädessä on päätettävä, onko muutaman vuoden viivytystaistelu sen arvoista."

Post has attachment
Nihilismiä vai teräviä havaintoja yhteiskunnasta? You decide.
     "Tällainen avointen hakujen massapommitus on paitsi kaikille turhaa, myös äärimmäisen tuhoavaa koko systeemille. Kun sisällöllä ei pääse läpi, systeemi nostaa etusijalle minun kaltaiseni opportunistit, jotka hankkiutuvat kursseille joilla opetetaan miten graafisella ja psykologisella manipuloinnilla saadaan hankittua ne muutamat kriittiset lisäsekunnit. (Palvelun voi toki myös ostaa, eikä se ole edes erityisen kallista — CV:n saa teetettyä mittatilausmuotoon hieman yli satasella)."

Post has shared content
Ehdokkaalla on mielipiteitä ja näkemyksiä, eikä hän epäröi tuoda niitä esille. Olen itse kampanjapäällikkönä.
Katsotaan mitkä asiat nousevat lähempänä vaaleja pintaan, mutta ajattelin lähteä liikkeelle positiivisin näkymin. Keinot löytyy, niitä pitää vain uskaltaa käyttää.

http://nikoporjo.blogspot.fi/2014/11/eduskuntavaalit-2015-olen-ehdolla.html

Post has attachment
Pieni määrä negatiivisuutta on tärkeää tasapainottamaan yltiöpositiivisuutta. Silloin voisi olettaa että suuri määrä tasapainottaa vielä paljon paremmin. Vai missasinko tässä jotakin?

Post has attachment
Jos ei keksi olennaista sanottavaa, kannattaa sanoa epäolennaista.

Post has attachment
Miten lohduttaa ihmistä, joka pelkää jäävänsä työttömäksi? Tällä tavalla ei ainakaan.

Post has attachment
Mediakin on huomannut Blindspin-projektin. Paperiversio on todella hyvä, joskin paywallin takana. Projektista lisää täällä: täällä: http://www.zygomatica.com/blindspin/

Post has attachment
Early results from Blindspin project. People can drive a bike with their eyes shut for several seconds at slow speeds, but tend to drop to about one second at higher speeds. The distance traveled blind seems to be surprisingly constant for each cyclist, independent of speed. The distances are typically about 5-7 meters. 

Post has attachment
Hiukan toisenlaista perspektiiviä sienestykseen. Kuvassa taigasilovikki. Parasta voissa paistettuna.
Wait while more posts are being loaded