Profile cover photo
Profile photo
salamah ismail
111 followers
111 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
sila lah like ye. terima kasih
Add a comment...

Post has attachment
Mohon like ye ;)
Add a comment...

Post has attachment
Sila like ye :)
Add a comment...

Post has attachment
Jika anda suka video ini , silakan like, Tq.
Add a comment...

Post has attachment
Gara-gara kamu wahai oven.... :P
Assalamulaikum semua pembaca belog saya, Sekian lama tak update belog yang bersawang lagi bersarang ni, biaselah alasan utama kekangan masa dan ketandusan idea yang membuatkan belog ini menjadi hambar dan sunyi buat seketika. Dan bila tercetusnya idea dan p...
Add a comment...

Post has attachment
mudahnya kutip pahala di bulan ramadhan....
Sekejab je dah 6 hari ramadhan. Tup-tup besok dah seminggu!...pahtu, 2 minggu...pahtu tau-tau dah nak raya dah..hahaha pantas kan masa sampai tak terkejar kita...  Modal entry kali ini bukanlah untuk cerita pasal berapa hari dah kita puasa. Tapi, tetiba pul...
Add a comment...

Post has attachment
Hari Bapa Di Bulan Al Mubarak 0_^
Salam Ramadhan al-Mubarak semua ;).. Selamat berpuasa & semoga ibadah kita di bulan mulia ini diterima & diberkati Allah SWT. Sempena hari istimewa di bulan barakah ini, terkenangkan  3 insan  yang telah bergelar bapa dan telah hadir dalam sepanjang hidup s...
Add a comment...

Post has attachment
Little Angles
Sesuatu yang menariknya, seawal usia 6 bulan setengah ini, Zhufairah Dalysa telah bergelar seorang aunty aka makcik kepada seorang anak sedara yang comel macam dia jugak!.. Nur Asyifa Aisyah juga merangkap  cucu kepada saya..yeay..saya sudah jadi nenek! hih...
Little Angles
Little Angles
selembarkalam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
throwback Majlis Si Dia
Sekilas teringat majlis aqiqah si anak... dah lame kut , bulan mei yang lepas..baru la ni teringat.  Majlis yang simple lagi santai tapi syukur berjalan jugak dengan lancar..Buat mana yang patut dan sederhana je.. tak segrand majlis anak artis. Asalkan niat...
throwback Majlis Si Dia
throwback Majlis Si Dia
selembarkalam.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded