Profile cover photo
Profile photo
Foto Play
3 followers -
Foto Video Nunta Botez Bucuresti
Foto Video Nunta Botez Bucuresti

3 followers
About
Posts

Post has attachment
5 greseli pe care mirii le fac in ziua nuntii
Nerespectarea programului din ziua nuntii, dorim sa intelegeti de ce respectarea unui program este atat de necesara in ziua nuntii, sunt momente ce nu se mai repeta iar noi suntem responsabili cu luarea marturiilor, si ne focusam pe surprinderea tuturor emotiilor, insa avem nevoie de timp pentru a crea cele mai frumoase cadre, avem nevoie sa compunem ceea ce dorim sa aratam din evenimentul vostru.
Daca programul nu este respectat automat voi veti intra in stres iar calitatea fotografiilor si a filmarii va fi afectata, nu poti realiza in 10-15 minute ceea ce initial era programat de realizat in 1h, de aceea asigurati-va si lasati o marja de eroare in organizarea programului de nunta pentru a evita intarzierile, incercati sa responasabilizati cat mai mult pe cei din jur.

Locatia – prima parte a zilei de cele mai multe ori sesiunea de make-up si imbracat se deruleaza acasa la mireasa, intr-un cadru intim si apropiat sufleteste miresei insa daca acest cadrul nu este tocmai „de pus pe sticla”, va deteriora imaginile rezultate atat pe partea foto cat si video.
Este de preferat daca nu dispuneti in propria casa de o camera cat mai luminoasa si aerisita sa apelati la o camera de hotel unde sa aiba loc activitatile din prima parte a zilei (make-up, imbracatul mirilor, etc).

Sedinta foto – alocarea timpului exclusiv fotografiatului trebuie sa fie de 2h, intr-o locatie cat mai placuta voua, sa insemne ceva din punct de vedere emotional si sa va reprezinte. In acest timp de 2h, chiar daca nu sunteti maestrii ai pozitiilor de shooting, fotograful de nunta va va arata ce pozitii va avantajeaza pentru a obtine cele mai frumoase fotografii, iar pentru o sedinta video timpul alocat trebuie marit incat sa putem crea o poveste.
Add a comment...

Post has attachment
Semnificatia lunii in care are loc nunta

In cele ce urmeaza aflam de ce luna iunie este considerata ca fiind luna propice pentru incheierea casatoriei si in scurte randuri aflam pentru fiecare luna de ce este bine sau nu sa porniti intr-o anumita perioada pe drumul vietii in doi.

IANUARIE – marcheaza inceputul de an si totodata o luna de bun augur pentru casatorie, sunt considerate ca fiind cele mai norocoase zile primele 10 zile din an.

FEBRUARIE – in aceasta luna se spune ca pasarile isi intalnesc perechea, asadar o nunta in luna februarie va marca o poveste de dragoste fara sfarsit. De evitat incheierea casatoriei in primele 5 zile ale lunii.

MARTIE – poveste de dragoste cu urcusuri si coborasuri se spune ca ar fi casatoria in martie, daca folosim alte surse se pare ca intervalul 5-14 este plin de noroc.

APRILIE – luna bucuriei, in aceasta luna casatoria aduce impreuna doi miri plini de bucurie.

Vezi mai mult: http://foto-play.ro/semnificatia-lunii-in-care-are-loc-nunta/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Suntem o echipa foto video nunta si botez, oferim servicii profesionale de fotografie de nunta si filmari profesionale. Ne axam în principal pe filmarea si fotografierea de nunta si botez, insa suntem siguri că putem onora cu profesionalism si alte proiecte foto video.

http://foto-play.ro/despre-noi/
Add a comment...

Post has attachment
Cand nu se fac nunti in 2018?

Nu se fac nunti in 2018
In toate zilele de post si posturile de peste an;
In ajunul si zilele Praznicelor Imparatesti:
1 – 2 februarie;
16 -17 si 26 – 28 mai;
15 august;
13 – 14 septembrie.
De luni dupa lasatului secului de carne pentru Postul Sfintelor Pasti pana la Duminica Tomei (12 februarie – 15 aprilie);
In perioada postului Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (4 – 29 iunie);
In postul Adormirii Maicii Domnului (1 – 14 august);
In postul Nasterii Domnului (14 noiembrie – 24 decembrie);
In perioada de la Craciun pana la Boboteaza (25 decembrie – 6 ianuarie).

#foto-play #fotoplay #candsefacnunti #fotovideonunta

http://foto-play.ro/cand-nu-se-fac-nunti-in-2018-si-2019/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded