Profile cover photo
Profile photo
Lisa Hlovate
224 followers -
Start dreaming and write!
Start dreaming and write!

224 followers
About
Posts

Post has attachment
Positive Vibes
exam mode >.< doakan iolls dapat jawap semua soalan exam midsem t2s1 dengan baik... InsyaAllah
Add a comment...

Post has attachment
Goodbye 2016!!!
Assalamualaikum  morning korang! aceceh.. lama gila tak update blog.. lama tak story morry...rindu awak 200% .. hai, over la tu! tak tau nak bila la aku dapat konsisten update blog.. kat kolej mana la ada wifi free..kita mampu guna mobile data jep.. hahaha....
Add a comment...

Post has attachment
DIY SKRUB KOPI
Kopi sememangnya sejenis minuman yang sangat menyegarkan dan menyamankan. Seperti terbayang-bayang tatkala sedang menikmati sarapan pagi sebelum berangkat ke tempat kerja, di hidangkan dengan secangkir kopi pekat yang amat memberikan kesan positif pada hari...
Add a comment...

Post has attachment
terlambat sudah..
Lama giler aku tak update blog. Last update kalau korang
tengok 30hb dec tahun lepas.. umangaiii lamo.. kemain lagi semangat template
baru nak rajin-rajin update.. rupanya idok.. teman busy dengan study teman..
tak sempat teman nak update blog teman..bisnes...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Supplemen Yang Bagus Untuk Anak Anda
Assalamualaikum.. Di pagi yang mulia ini, aku nak kongsikan mengenai supplemen atau makanan tambahan yang amat sesuai untuk anak-anak anda. Walaupun aku ni takda anak lagi..kahwin pun tak mana datang anaknya...Ok, memandangkan ada dikalangan pembaca blog ak...
Add a comment...

Post has attachment
ALOE VERA 99% SOOTHING GEL | LIPSTIK UNTUK BIBIR KERING
Assalamualaikum.. Aloe Vera 99% Soothing Gel Lipstick | Lipstick Untuk Bibir Kering. Umumnya lipstick sememang seperti isi dengan kuku, seperti doktor dan picagari (pengaruh cerita Tersuka Tanpa Sengaja..hehehe) . Kalau mak-mak kita, dia panggil gincu.. Ada...
Add a comment...

Post has attachment
Blog LISA HLOVATE Berwajah Baru
Assalamualaikum... Ada sesiapa perasan tak? blog lisa hlovate hari ni berwajah baru.. membawakan tema warna putih, hitam dan purple ..tidak terlalu crowded  dan simple tapi menggunakan template seo.. Masih membaca inspirasi yang sama "Happy Girl Are The Pre...
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2015 SHEILA INSPIRE
Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire Tarikh akhir : 29 Dis 2015 jam 11.59 pm
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway by Newbie Fazroliqbal
Giveaway by Newbie Fazroliqbal
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded