Profile cover photo
Profile photo
EDU INVEST
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Impreuna putem face atat de mult!
Add a comment...

Post has attachment
THE DREAM TEAM, cum să îți construiești o echipă fantastică
- eveniment aproape gratuit -

Asociația EDU Invest te invită să iei parte la THE DREAM TEAM, un seminar antrenant, în cadrul căruia vei afla secretele de dezvoltare a unei echipe de vis.
THE DREAM TEAM este un eveniment caritabil și prin participarea la acest seminar vei ajuta un copil să se reintegreze în familie.

Vino să înveți cum să construiești o echipă de succes de la 4 profesioniști: Lorand Soares Szasz, Bogdan Comănescu, Eliza Nițescu și Paul Ardeleanu.

Este seminarul pentru care, în mod normal, ai plăti peste 200 de euro. 
Este un seminar care schimbă vieți (a ta, cât şi a celor nevoiaşi).
Acum ai oportunitatea să înveţi, oferind doar un pachet de alimente, în valoare de 50 de lei. 

Participând, poţi să:

1. contribui la hrana pentru câteva luni a unor copii orfani, care se luptă să aibă o viaţă cât mai normală;

2. ajuţi familiile nevoiaşe să fie din nou împreună;

3. oferi șansa ca amintirea despre cea mai frumoasă perioadă a vieții pentru orice copil, să fie una a unei familii fericite și nu amintirea dintr-un centru de plasament.Dată: 14 Aprilie 2015
Ora: 18:30 - 21:00
Locaţia: Aula Magna, Universitatea Romano-Americană, Bd. Expoziției nr. 1B, Sector 1, București

CUM POȚI PARTICIPA LA ACEST SEMINAR?

Înscrie-te acum completând formularul de aici www.eduinvest.ro/conferinta .

O să acceptăm înscrieri în limita locurilor din sală (aprox. 300).
Primul sosit, primul servit!

Așa cum anunțam în introducerea seminarului, acest eveniment este unul caritabil, având un scop social, pentru că prin participarea la această conferiță vei contribui la reintegrarea copiilor din centrele de plasament în propria familie. 
Știai că există familii nevoiașe care își lasă copiii în centrul de plasament, perioade determinate, pentru că nu le pot asigura hrana zilnică?
Biletul tău de intrare va consta în alimente neperisabile, jocuri și rechizite pentru copii. 


DESPRE VIAȚA COPIILOR DIN CENTRELE DE PLASAMENT


O societate în care oamenilor nu le pasă unii de alţii îşi pierde direcţia. Iar o societate care îşi neglijează copiii nu are viitor.

Prin ceea ce faceţi reușiți să dați acestor copii o șansă de a crește alături de părinți.

Despre copiii din centrele de plasament şi casele de tip familial, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4.
Centrele de plasament si casele de tip familial găzduiesc peste 350 de copii cu vârstele între 0 şi 18 ani, majoritatea din ei, sunt abandonaţi, dar sunt şi familii cu probleme sau cazuri speciale, care îşi lasă temporar copiii în îngrijirea statului, vizitându-i regulat şi încearcând să reintegreze copilul în familie atunci când posibilităţile materiale se îmbunătăţesc. Dificultăţile centrelor în asumarea responsabilităţilor de creştere şi educare a copiilor se datorează adesea unor dificultăţi economice şi sociale (marginalizare, lipsa unei familii, venituri reduse, etc).
O mare parte din problemele cu care se confruntă copii sunt legate de lipsa de apartenenţă la o familie. Cea mai importantă perioadă în viaţa unui copil abondonat sunt primii ani de viaţă, perioadă în care dragostea şi grija celor din jur îl vor determina să îşi contureze personalitatea şi să-şi dezvolte abilităţile pentru a supravieţui în societate. În acest fel, copiii nu ar mai trăi cu sentimentul abandonului, ci ar creşte la fel ca şi alţi copii care au avut şansa să fie înconjuraţi de familie.
Pachetele strânse vor ajuta familiile nevoiaşe să se reîntregească pentru o perioadă mai îndelungată şi pe cei care se ocupă de aceşti copii defavorizaţi să folosească puţinii bani pe care îi au pentru activităţi educative şi de integrare a copiilor.


Împreună putem schimba viața celor de lângă noi, împreună putem readuce fericirea pe chipurile copiilor din centrele de plasament!


Pentru înscrieri şi alte detalii ale evenimentului, cât şi pentru a vedea programul evenimentului, vă rugăm să accesati www.eduinvest.ro/conferinta
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded