Profile cover photo
Profile photo
Nor Farah bt Mohd Farid
10 followers
10 followers
About
Nor Farah bt Mohd Farid's posts

Post has attachment
WAHM: Kelebihan Bangun Awal Pagi.
Sabda Rasullullah s.a.w yang bermaksud " Ya Allah, berilah keberkatan kepada umatku pada waktu pagi" -riwayat at tirmizi. Hai Assalammualaikum salam ceria dan positif dari saya pada hari yang penuh barakah. Hari jumaat yang indah semoga rakan-rakan pembaca ...

Post has attachment
**
Sabda Rasullullah s.a.w yang bermaksud " Ya Allah, berilah keberkatan kepada umatku pada waktu pagi" -riwayat at tirmizi. Hai Assalammualaikum salam ceria dan positif dari saya pada hari yang penuh barakah. Hari jumaat yang indah semoga rakan-rakan pembaca ...

Post has attachment
WAHM: Kelebihan Bangun Awal Pagi.
Sabda Rasullullah s.a.w yang bermaksud " Ya Allah, berilah keberkatan kepada umatku pada waktu pagi" -riwayat at tirmizi. Hai Assalammualaikum salam ceria dan positif dari saya pada hari yang penuh barakah. Hari jumaat yang indah semoga rakan-rakan pembaca ...

Post has attachment
WAHM: Kelebihan Bila Diri Mampu Menguasai Pagi!
Sabda Rasullullah s.a.w yang bermaksud " Ya Allah, berilah keberkatan kepada umatku pada waktu pagi" -riwayat at tirmizi. Hai Assalammualaikum salam ceria dan positif dari saya pada hari yang penuh barakah. Hari jumaat yang indah semoga rakan-rakan pembaca ...

Post has attachment
WAHM: Tips Merancang Masa Untuk Elak Stress di Rumah...
Working at home mother (WAHM) merupakan gelaran bagi ibu yang bekerja dari rumah. pasti ramai wanita yang bergelar ibu diluar sana bercita-cita untuk mendapatkan gelaran ini bukan? Namun adakah anda mampu untuk menjadi seorang WAHM yang berjaya dalam mengen...

Post has attachment
WAHM: Tips Merancang Masa Untuk elak stress di Rumah
Working at home mother (WAHM) merupakan gelaran bagi ibu yang bekerja dari rumah. pasti ramai wanita yang bergelar ibu diluar sana bercita-cita untuk mendapat gelaran ini bukan? Namun adakah anda mampu untuk menjadi seorang WAHM yang berjaya dalam mengendal...

Post has attachment
Hargai Usaha Anak
Ibu ni apa?, soal Nailah dengan nada yang lemah lembut dan manja. Satu persatu alat pekakas mainan memasak ditunjukkan kepada ibu bersilih ganti. Ibu terus meletakkan hp disisi dan menjawab setiap pertanyaan Nailah dengan penuh perhatian. paling Nailah suka...

Post has attachment
AWAS! KEKURANGAN KALSIUM UNDANG BAHAYA IBU HAMIL DAN BAYI!
Hai, assalammualaikum. 😊 tajuk tu bukan sengaja nak bagi seram tapi memang saja nak bagi kesedaran kepada semua para wanita termasuk saya especially ibu hamil betapa pentingnya kalsium kepada kita. . beberapa hari lepas ada seorang ibu anak dua call saya n...

Post has attachment
Mengapa set kehamilan shaklee perlu menjadi pilihan anda?
Mengapa set kehamilan Shaklee perlu menjadi pilihan anda? . Hai Assalammualaikum. suka saya berkongsi kisah kehamilan saya bersama Shaklee tapi next entry ya. Heee. Cuma secara ringkasnya, since anak pertama hinggalah masuk anak kedua saya memilih set keham...

Post has attachment
"Baju oh baju" - wanita ini kongsi tips mudah setelkan masalah baju.
iapa kat sini malas betul nak basuh, jemur dan lipat kain baju? Bila baju dah terlalu banyak mood malas pulak menyinggah. baju boleh jadi macam gunung berapi dah tunggu nak meletus je. 😅 Ni nak share tips sikit untuk ringankan beban ibu-ibu, bapak-bapak ya...
Wait while more posts are being loaded