Profile cover photo
Profile photo
Angah Judin
361 followers
361 followers
About
Posts

Post has attachment
Familyday KBBA9 di Legend Cherating Beach Resort.
Add a comment...

Post has attachment
Familyday KBBA9 di Legend Cherating Beach Resort.
Baru-baru ini aku berkesempatan sertai program Hari Keluarga KBBA9 di Legend Cherating Beach Resort. Teruja sangat sebenarnya tunggu program hari keluarga ni. Akhirnya,alhamdulillah program yang di tunggu-tunggu berlangsung dengan jayanya. Happening giler b...
Add a comment...

Post has attachment
Jubah dan Kurta Lima Waktu 2017
Tinggal lagi seminggu je kita dah nak sambut Hari Raya Aidilfitri. Macam mana persiapan raya korang tahun ni? Dah beli baju raya ke? Kalau belum beli atau nak tambah stok baju raya korang, boleh lah korang tengok koleksi yang aku nak tunjuk bawah ni. Jubah ...
Add a comment...

Post has attachment
Grand Lexis Port Dickson Adalah Penginapan Yang Menarik!
Grand Lexis Port Dickson Adalah Penginapan Yang Menarik! Nah ! Manarik dan tertarikkan? Ini lah Grand Lexis Port Dickson. Dah lama sebenarnya aku pasang impian nak bercuti ke Grand Lexis Port Dickson ni. Akhirnya tercapai juga. Yahooo! Hehehe. Kepada mereka...
Add a comment...

Post has attachment
Happy new year 2017!
Add a comment...

Post has attachment
Selamat tahun baru 2017
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat tahun baru! Doa aku ada semua.. Moga dipermudahkan segala apa yang kita lakukan. Moga dibukakan pintu rezeki kita seluas-luasnya. Moga sama-sama kita dapat tingkatkan amalan dan perbanyakkan ibadah. Moga ditetapk...
Add a comment...

Post has attachment
Halmah Family Day 2016
Add a comment...

Post has attachment
Hari Keluarga Halmah
Bismillah.. Lama sunggguh aku tinggalkan blog ni bersawang. Rasa keras jari jemari nak menaip. huhuhu. 5, 6 kali juga aku taip padan, taip padam untuk cerita ni. eemmmmm.. Balik pada cerita yang nak aku catatkan dalam memori hidupku di angahjudin.com ni, ha...
Add a comment...

Post has attachment
MUD Kuala Lumpur
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded