Profile cover photo
Profile photo
Angah Judin
377 followers
377 followers
About
Posts

Post has attachment
Team Building part 2. Superb Awesome !!!
Add a comment...

Post has attachment
Program Team Building di Cyber View Resort & Spa | Part 2
Aktiviti hari kedua program Team Building bermula seawal jam 7 pagi. Berat gila rasa nak tinggalkan katil. Hahaha. Selesa sangat bilik di Cyber View Resort & Spa ni. Nanti aku cerita lain pasal bilik. Eh, kalau belom baca part 1 boleh klik SINI   . Pagi ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Program Team Building di Cyber View Resort & Spa | Part 1
Baru-baru aku berpeluang turut serta dalam program Team Building di Cyber View Resort & Spa selama 2 hari 1 malam. Seingat aku, last aku join teambuilding tahun 2013/2014 kot. Bila dapat jemputan program ni terus excited nak join. Nak plak teambuilding bers...
Add a comment...

Post has attachment
Farm In The City, Seri Kembangan
Add a comment...

Post has attachment
Farm In The City, Seri Kembangan.
Baru-baru ni aku berkesempatan bawa anak-anak ke Farm In The City (FITC) di Seri Kembangan. FITC ni dia punya konsep ala-ala suasana kampung. Sesuai sangat bawa anak-anak bandar ke sini sebab korang boleh rasa suasana kampungnya yang penuh dengan pokok,tumb...
Add a comment...

Post has attachment
Pelancaran Rideasy.my , easygiler!
Baru-baru ni aku berkesempatan sertai majlis pelancaran Rideasy.my yang diadakan di APW Bangsar. Apa tu Rideady? Bahasa mudahnya, Rideasy satu platform untuk kita sewa dan sewakan kereta. Nah! dua hala beb! Nak jadi pengguna boleh, penyewa pun boleh. Sediki...
Add a comment...

Post has attachment
Familyday KBBA9 di Legend Cherating Beach Resort.
Add a comment...

Post has attachment
Familyday KBBA9 di Legend Cherating Beach Resort.
Baru-baru ini aku berkesempatan sertai program Hari Keluarga KBBA9 di Legend Cherating Beach Resort. Teruja sangat sebenarnya tunggu program hari keluarga ni. Akhirnya,alhamdulillah program yang di tunggu-tunggu berlangsung dengan jayanya. Happening giler b...
Add a comment...

Post has attachment
Jubah dan Kurta Lima Waktu 2017
Tinggal lagi seminggu je kita dah nak sambut Hari Raya Aidilfitri. Macam mana persiapan raya korang tahun ni? Dah beli baju raya ke? Kalau belum beli atau nak tambah stok baju raya korang, boleh lah korang tengok koleksi yang aku nak tunjuk bawah ni. Jubah ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded