Profile cover photo
Profile photo
AllSolutions Extending ambitions
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
G Suite: de flexibele office-oplossing die met je organisatie meebeweegt

G Suite, de flexibele office-oplossing in de cloud van Google, ontwikkelt zich snel. De digitale omgeving biedt steeds meer handige tools om als organisatie slimmer samen te werken. Maar het is ook een flexibele omgeving waar je andere applicaties aan toevoegt. Hans van der Linden van GeeFirm vertelt hoe je als organisatie efficiënter werkt met G Suite. Lees meer: https://bit.ly/2sUi6sI
Add a comment...

Post has attachment
Het hoogheemraadschap van Delfland was op zoek naar een manier om de financiele administratie sneller en efficiënter in te richten. Daarvoor ging het waterschap de samenwerking aan met het hoogheemraadschap van Rijnland en het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Met de ondersteuning van AllSolutions zetten de drie waterschappen samen de stap naar een gezamenlijke afdeling financiële administratie met één integraal financieel systeem.

Lees nu hoe deze unieke samenwerking zorgt voor meer inzicht en vertrouwen in de cijfers: https://bit.ly/2sxVqhw
Add a comment...

Post has attachment
Benieuwd wat de REST- API voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je nu in voor onze REST- API verdiepingssessie op 19 juni aanstaande! https://bit.ly/2J30zIS
Add a comment...

Post has attachment
Hoe verwerkers van bijzondere gegevens met de GDPR om moeten gaan

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) komt eraan. Deze nieuwe Europese privacywetgeving stelt strenge eisen aan bedrijven die persoonsgegevens bijhouden en verwerken. Elke organisatie die persoonsgegevens bewaart, wordt geacht op 25 mei 2018 AVG-compliant te zijn. Maar let op: aan organisaties die ‘bijzondere gegevens’ bewaren, worden extra eisen gesteld.

Lees meer https://bit.ly/2HvXyMW
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek waarom samenwerking, correcte cijfers en realtime inzicht belangrijkste thema's zijn waar waterschappen vandaag aan de slag mee moeten. AllSolutions denkt graag mee hoe deze uitdagingen slim aangepakt kunnen worden. Lees onze blog https://bit.ly/2Iy59uE
Add a comment...

Post has attachment
Drie uitdagingen waar waterschappen echt niet meer omheen kunnen

Hoe zorgen waterschappen dat ze klaar zijn voor de uitdagingen van morgen? Door samenwerking aan te jagen, de cijfers op orde te hebben en slimmer te sturen met realtime inzicht. Benieuwd waarom deze drie thema's zo belangrijk zijn?

Lees onze blog: http://bit.ly/2Iy59uE
Add a comment...

Post has attachment
NCT Holland B.V. kiest voor digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen is dé oplossing om snel en rechtsgeldig een handtekening onder documenten te (laten) zetten. Bart Vrijens vertelt hoe klanten van NCT Holland B.V. orderbevestigingen binnen twee klikken ondertekenen. En dat levert zijn organisatie niet alleen tijdwinst op, maar ook juridische voordelen.

Lees meer: http://bit.ly/2DPPsR2
Add a comment...

Post has attachment
Waarom digitale facturatie de toekomst is voor overheden én bedrijven

Facturen ontvangen en versturen per post of per e-mail is bijna verleden tijd. Vanaf eind 2018 moeten alle overheidsinstanties e-facturen kunnen ontvangen en verzenden. Daarmee neemt de overheid het voortouw met digitaal factureren. En het duurt niet lang voordat het bedrijfsleven volgt. Tijdens de AllUser eind november jl. vertelden Hoogheemraadschap Schieland & de Krimpenerwaard en King Nuts & Raaphorst wat de overstap naar e-facturatie hun opleverde.

Lees meer: http://bit.ly/2ErsGe6
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded