Profile cover photo
Profile photo
Nurul 'Aiziz
114 followers -
A Princess who create her own fantacy wold and leave upon it
A Princess who create her own fantacy wold and leave upon it

114 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Insyaa Allah..
Assalamualaikum. Alhamdulillah..  Almost there, sekarang dah bulan 5. Final will be in June, menandakan semesta 2 akan tamat, dan semester 3 akan datang.  Pejam celik pejam celik, dah nak habis..  Lama tak update blog, actually tak tau nak update ape..  In ...

Post has attachment
Header Bertuka lagi! Yey!!
Konichiwa!  Assalammualaikum yeyey! dapat header baru lagi..  hahaha memanjang tukar header je az ni..  almaklumlah, kerje tapi macam tak kerja pun. So hari ni, seharian suntuk mengadap photoshop and Encik Google. tengah buat research on blogskin, merangkum...

Post has attachment
Freebies : My first Freebies
Konichiwa!! Assalammualaikum..  Kebosanan time kerje sambil-2 practice photoshop. agak-2 laku ke freebies az ni ek?? az tak la semahir korang-2.. tapi az nak belajar so that boleh jadi mahir macam korang-2 sangat-2 simple actually, az tak ada banyak tools. ...

Post has attachment
otaku lovers ^_^

Post has attachment
OTAKU's Segmen By Orin
hey ho!  lame tak update blog.. so hari ni nak update, tapi tak tau ape topiknye kan..  sooo az update segmen joined by me..  lama jugak tak join mane-2 contest. Woo! kawaii banner you got there orin.. aku mau ikut contest kamu bisa deyh..  Rules :  Harus A...

Post has attachment
Just Smile While you Can!
It's just me.. and will always be me 

Post has attachment
Sorry! Blog berhabuk..
Sapu sampah.. lap2 habuk.. 
*Cleaning time!! *

Post has attachment
Hey ho!
Whatsupp guys!
Step in to my world..
You're most welcome.. ^_^


Photo
Wait while more posts are being loaded