Profile cover photo
Profile photo
Khatijah Hamid
294 followers
294 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Berlarilah
Pada suatu hari, aku masih ingat, aku duduk depan pc kat office di Damansara Height, sedang kusut memikirkan masalah yang melanda diri aku ketika itu. Dan entah macam mana, aku ternampak satu iklan larian di Universiti Malaya. Itulah larian pertamaku setela...
Add a comment...

Post has attachment
NOAH Live in KL.
Sebelum ceritanya basi, eloklah aku menulis pengalaman aku. Ku kira ini merupakan antara momen paling indah untuk 2017 ini. 25 November 2017, akhirnya sampai juga ke tarikh ini. Almost sebulan lebih juga aku tunggu untuk ke tarikh ini. Kalau korang taktahu,...
Add a comment...

Post has attachment
Bertemu dia.
22102017, hari itu aku bangun awal. 6:30 pagi aku dah bersiap untuk solat subuh, dan membantu mak aku apa yang patut. Memandangkan hari ini hari kenduri arwah 100 hari atuk aku. Sebenarnya aku masih tidak faham mengapa harus disambut hari kematian seseorang...
Add a comment...

Post has attachment
Bertemu dia.
22102017, hari itu aku bangun awal. 6:30 pagi aku dah bersiap untuk solat subuh, dan membenatu mak aku apa yang patut. Memandangkan hari ini hari kenduri arwah 100 hari atuk aku. Sebenarnya aku masih tidak faham mengapa harus disambut hari kematian seseoran...
Add a comment...

Post has attachment
on the way menjadi dewasa (kot)
Menjadi dewasa. Tidak pernah diberitahu oleh sesiapa bahawa menjadi dewasa adalah berarti menjadi manusia yang harus membuat pilihan. Life is about a choice. Masa kecil, kita tidak punya banyak pilihan. Kalau ada pun, kebanyakannya dipengaruhi oleh seseoran...
Add a comment...

Post has attachment
#edisijelajah – Kuala Terengganu
Assalamualaikum kawan-kawan. Apa khabar? Kali ini aku nak kongsi itinerari percutian aku ke Kuala Terengganu. Sebenarnya dah lama pergi, 7-8 Mei haritu, tapi baru terasa nak update di blog. Untuk ke KT, kami memilih untuk terbang bersama AirAsia. Harga tike...
Add a comment...

Post has attachment
#edisijelajah – [Review] Hounon Ridge Farmstay and Camping.
Assalamualaikum and a very good day to my reader. Today, in conjunction with my recent trip to Kota Kinabalu, I would like to write a review about my stay during my vacation. This is my first time doing the review. I hope it helps you to decide where to sta...
Add a comment...

Post has attachment
#edisijelajah - Borneo Tour 2017
​Assalamualaikum kawan-kawan. I would like to share my itinerary and total expenses for my recent trip to Kota Kinabalu, Sabah and Kuching, Sarawak. Borneo Tour 2017 Itinerary 6 Sept 2017 KUL - BKI Lokan Bakar. We forgot which stall have the best lokan baka...
Add a comment...

Post has attachment
Borneo Tour 2017
​Assalamualaikum kawan-kawan. I would like to share my itinerary and total expenses for my recent trip to Kota Kinabalu, Sabah and Kuching, Sarawak.  Borneo Tour 2017 Itinerary 6 Sept 2017 KUL - BKI Lokan Bakar. We forgot which stall have the best lokan bak...
Add a comment...

Post has attachment
Noh Salleh - Renjana Lyrics Video
I just want to share my favourite artist's new song.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded