Profile cover photo
Profile photo
Caase.com
15 followers -
Caase.com, the Cloud Integrator
Caase.com, the Cloud Integrator

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Het Cloud debat voor de zorgsector mét presentatie Laurens' migratie naar Google Apps

Google en Caase.com nodigen je uit voor 'Het Cloud debat voor de zorgsector' op woensdagmiddag 11 september 2013 op het Google kantoor in Amsterdam. Thema van de middag is Cloud Computing in de zorgsector. Welke rol speelt Google Apps als samenwerkingsplatform hierin? Hoe leidt dit tot verhoging van de flexibiliteit, innovatie, productiviteit en kostenbeheersing. 'Het Cloud debat voor de zorgsector' bestaat uit best practices, discussies en stellingen.

Zorginstelling Laurens heeft de primeur in haar migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers werken tegenwoordig op het Google Apps Cloud-platform, Peter van der Toorn, CIO bij Laurens, gaat in op het migratietraject naar Google Apps en de andere manier van werken en communiceren door de 6500 medewerkers. Hiermee is Laurens de eerste zorginstelling, die de overstap maakt naar het werken in de Cloud. Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken.

Programma

12.30 – 13.30         Ontvangst met lunch

13.30 - 14.00          Work the way we live with Google Apps, Google

14.00 – 14.30         Visie op Cloud Computing, Victor-Jan Leurs, CEO Caase.com

14.30 – 14.45         Pauze

14.45 – 15.15         6500 medewerkers zorginstelling Laurens digitaal met elkaar verbonden via Google Apps Cloudsamenwerkingsplatform, 
 Peter van der Toorn, CIO Laurens

15.45 – 16.45         Het Cloud debat voor de zorgsector

16.45                       Borrel

AANMELDEN
http://www.caase.com/actueel/agenda/het-cloud-debat-voor-de-zorgsector-m%C3%A9t-laurens-migratie-naar-google-apps.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cloud webinar: Hoe kan IT méér doen met minder budget

Volg het interactieve webinar van Caase.com op 10 september om 11.30 uur: 'Cloud als medicijn voor uitgavenreductie én rendementsverhoging!' Han Weghorst en Martijn van den Heuvel geven je in 40 minuten inzicht in hoe IT bij kan dragen aan het besparen op de uitgaven én aan het creëren van business waarde. Door het aannemen van een andere rol kan IT méér doen! Uiteraard gaan we tijdens het webinar - online - met elkaar in dialoog. 

AANMELDEN: http://bit.ly/184cMRA
Photo
Add a comment...

Post has attachment
OPENBARING: GOOGLE SITES ALS INTRANET PLATFORM
Bedrijven hebben doorgaans een geavanceerd cms systeem als intranet. Als een bedrijf geen gebruikmaakt van geavanceerde rapportages en workflows is Google Sites een uitstekend  alternatief! Lees alle pro's in de blog: http://www.caase.com/actueel/blog/openbaring:-google-sites-als-intranet-platform.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een kijkje in de keuken bij een Google Apps training!
Google Enterprise Partners zoals Caase.com zijn het visitekaartje van Google. Dit betekent in de praktijk dat Google hoge eisen stelt aan haar partners en dat geldt ook voor trainingen. Lees in deze blog de ervaringen van de Google Apps developers Niek en Koen bij Google Londen.
http://www.caase.com/actueel/blog/532.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoe maak je een geautomatiseerde e-mailhandtekening in Exchange Online?

Office 365 - Exchange Online biedt standaard geen mogelijkheden om e-mailhandtekeningen centraal gebruiken. Toch is er een manier om, zonder tussenkomst van third party tools, dergelijke functionaliteit te gebruiken in Wave 14 en 15 van Exchange Online. In de blog van Mark Hammink wordt beschreven hoe een e-mailhandtekening centraal en automatisch kan worden ingesteld. Voordeel is dat alle medewerkers een handtekening hanteren volgens de huisstijl van het bedrijf.
Add a comment...

Post has attachment
MIS NOOIT MEER EEN BELANGRIJKE MAIL!
We kennen allemaal wel het probleem dat we net die ene belangrijke email hebben gemist. Vaak komt dit doordat het bericht binnen kwam op hetzelfde moment dat we ook die 3 social media updates kregen. Erg vervelend.
Om deze problemen op te lossen komt Google nu met de Tabbladen inbox. Hiermee wordt gebruik gemaakt van de kracht die Google heeft op het gebied van zoeken en classificeren en brengt dat naar je inbox. 
Add a comment...

Post has attachment
Applicatie integratie met Office 365 en Google Apps for Business

Er veel mogelijkheden om data tussen bestaande applicaties en de cloud uit te wisselen. Daarnaast zijn er vele voordelen aan het uitwisselen van data. Denk bijvoorbeeld aan het opgeven van declaraties. Deze kunnen binnen de intranetomgeving van de organisatie worden ingediend, waarna de declaraties naar een ERP systeem worden gestuurd. Vervolgens wordt er een workflow geactiveerd, om het declaratieproces verder te automatiseren en handmatige acties verder te automatiseren.
Add a comment...

Post has attachment
LUISTER NAAR INTERVIEW VICTOR-JAN, CEO CAASE.COM, BIJ BNR RADIO

29 mei jongstleden was Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com, te gast bij het programma Zakendoen van BNR Radio. Dit populaire programma wordt gepresenteerd door Rene de Monchy en Ben van den Burg (oud schaatser). Luister naar het interview en kom alles te weten over Cloud Computing wat je altijd al graag had willen weten... http://lnkd.in/74GPmy http://lnkd.in/p-HY2w
Add a comment...

Post has attachment
INTERVIEW VICTOR-JAN LEURS BIJ BNR RADIO OP 29 MEI Op 29 mei as van 12.30 - 14.00 uur is Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com, te gast bij het programma Zakendoen van BNR Radio. Tijdens het Innoversum Innovatie Congres doet BNR live verslag van het event, waarbij Victor-Jan wordt geïnterviewd over zijn visie op Cloud Computing. Victor-Jan is tevens één van de sprekers tijdens Innoversum met als titel: 'Van traditionele business naar nieuwe innovatie business met Cloud Computing'. Meer info: http://www.bnr.nl/radio/bnr-zakendoen-met/
Add a comment...

Post has attachment
Presentatie Victor-Jan Leurs tijdens Innoversum Event: 'Born Global: innovatie in een internationale context', op 29 mei as in de Grolsch Veste. Victor-Jan geeft zijn visie op: Van traditionele business naar nieuwe innovatie business met Cloud Computing. Aanmelden: http://lnkd.in/PvcuGF 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded