Profile cover photo
Profile photo
Reset
5 followers -
Laat ICT werken.
Laat ICT werken.

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Niets maakt ons blijer dan tevreden klanten! De vorige inloopavond werd druk bezocht, onder andere door Joke met een kapotte harde schijf. Lees hieronder haar ervaring met de inloopavond. Bedankt voor de taart Joke!

Wilt u zich ook aanmelden voor de inloopavond van 25 januari? Ga dan naar https://reset.nl/over-ons/inloopavond/ en meld u aan!

"Tijdens de speciale inloopavond voor bedrijven mijn vastgelopen externe harde schijf bij Reset gebracht met de verwachting dat ik afscheid kon nemen van 5 jaar opgeslagen foto's en bestanden die ik natuurlijk, heel dom, niet op een andere backup had gezet. Tot mijn grote opluchting heeft Reset de informatie weer boven water kunnen krijgen. Echt super! Vakmanschap, vriendelijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden voor Reset."
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Afgelopen week hebben onderzoekers details over de zogenaamde Meltdown- en Spectre-kwetsbaarheden gepubliceerd. Deze kwetsbaarheden zitten in vrijwel alle moderne computers en kunnen wachtwoorden en gevoelige gegevens lekken.

Wat doet Reset voor u om dit te voorkomen? En wat kunt u zelf doen? Onderstaande link geeft u meer informatie.

Add a comment...

Post has attachment
Public
Weet u nog dat we vorige maand een oproep deden aan organisaties om hun oude zakelijke hardware te doneren ten behoeve van Leergeld Nederland? Wat hebben we een leuke reacties gehad, dank hiervoor!

Vandaag hebben Rolf en Karel diverse organisaties bezocht om hardware op te halen. Zo bedanken we o.a. Van der Knaap Groep, Vandervalk-patioplant en Verkade Beton B.V. voor hun gulle donaties!

We hopen zoveel mogelijk organisaties te bereiken, dus het delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

Voor meer informatie over ons donatieprogramma gaat u naar https://reset.nl/over-ons/donatieprogramma/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Glasnet Zoetermeer is een coöperatief glasvezelnetwerk zonder winstoogmerk en volledig open voor internet-, telefonie-, cloud- en ICT-leveranciers. We zijn trots om Service Provider voor Glasnet Zoetermeer te zijn!

Meer informatie vind je op www.glasnetzoetermeer.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Floranti kiest voor Reset en daar zijn we trots op! Benieuwd waarom zij die keuze gemaakt hebben? Lees hier het hele artikel:
Add a comment...

Post has attachment
Public
Kent u deze helden al? De medewerkers van dagbestedingscentrum De Ruimte in Delft staan altijd weer voor ons klaar om ons te ondersteunen bij opdrachten. Dit keer hebben ze het printen/vouwen/frankeren/versturen van ruim 500 brieven voor ons verzorgd. Bedankt weer voor de fijne samenwerking!

Heeft u ook een keer een klus die wat extra handen kan gebruiken? Denk dan eens aan dit dagbestedingscentrum. Zij zijn blij met nieuwe opdrachten en ze nemen u ontzettend veel werk uit handen. Zo helpen we elkaar!

https://www.ipsedebruggen.nl/dagbestedingslocatie/16/de-ruimte/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Wij vinden dat alle kinderen in Nederland recht hebben op goed onderwijs en de leermiddelen die hiervoor nodig zijn, zoals een computer of laptop. Voor veel gezinnen is dit echter een te grote uitgave waardoor er voor deze kinderen sociale uitsluiting dreigt.
Daarom sturen wij deze week een brief naar ruim 500 bedrijven met het verzoek om (zakelijke) ICT hardware in te zamelen ten behoeve van Leergeld Nederland.
Heeft u deze brief niet ontvangen maar denkt u erover om uw oude ICT omgeving te gaan vervangen? Klik op onderstaande link voor meer informatie over ons donatieprogramma.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Het World Horti Center en Demokwekerij Westland kozen onlangs voor Reset als ICT partner. Benieuwd waarom zij die keuze gemaakt hebben? Lees hier meer.
Add a comment...

Post has attachment
Public
“Via een collega was ik getipt over de inloopavonden bij Reset. Mijn externe harde schijf was gecrasht en mijn bestanden waren onleesbaar geworden.

Ik had niet erg veel hoop dat ik mijn bestanden nog terug kon krijgen, omdat meerdere mensen het al hadden geprobeerd. In eerste instantie leek het de medewerkers van Reset ook niet te lukken, maar ze gaven niet zomaar op en wilden nog een paar dingen proberen na de inloopavond.

De volgende dag belden ze mij. Ze hadden al mijn bestanden terug weten te krijgen! Al mijn bestanden konden ze op een nieuwe externe harde schijf zetten.

Ik ben de medewerkers erg dankbaar dat ze al mijn bestanden hebben terug gekregen! Super service, bedankt Reset!” - Manouk (Plus Tanthof)

Bedankt Manouk voor de mooie recensie over onze inloopavond! Heeft u ook een probleem aan uw hard- of software? Op donderdag 26 oktober organiseren wij weer een inloopavond. Aanmelden kan via:
Add a comment...

Post has attachment
Public
Hacken via Word. Bent u ervan bewust dat u via Word bestanden kan worden gehackt? In deze blog & vlog laat Roland zien hoe kwaadwillenden dat doen en wat u er tegen kunt doen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded