Profile cover photo
Profile photo
de Alimentatie Advocaat
3 followers -
Alimentatie, Alimentatie Advocaat, Familierecht advocaat, Partneralimentatie, Kinderalimentatie, Alimentatie berekenen
Alimentatie, Alimentatie Advocaat, Familierecht advocaat, Partneralimentatie, Kinderalimentatie, Alimentatie berekenen

3 followers
About
de Alimentatie Advocaat's posts

Post has attachment
#alimentatie Voorlopige aanslag wijzigen na echtscheiding? - Een echtscheiding is niet alleen ingrijpend op persoonlijk gebied, maar brengt ook vaak financiële veranderingen met zich mee. Zo betaalt of ontvangt u na de scheiding bijvoorbeeld kinder- of partneralimentatie. Deze betalingen hebben ook weer gevolgen voor uw belastingaangifte. Veranderingen op financieel gebied Als u en uw partner uit elkaar gaan zult u als u […] The post Voorlopige aanslag wijzigen na echtscheiding? appeared fi...

Post has attachment
#alimentatie Co-ouderschap en toeslagen - Als aan uw relatie een einde is gekomen maar u zorgt wel samen voor de kinderen, dan is er sprake van co-ouderschap. Wanneer wordt u beschouwd als co-ouder? En wat gebeurt er met de toeslagen waar u recht op heeft, zoals de kinderopvangtoeslag? Co-ouderschap U bent co-ouder als uw kinderen minimaal drie dagen in de […] The post Co-ouderschap en toeslagen appeared first on De Alimentatie Advocaat.

Post has attachment
#alimentatie Echtscheiding en huis verkopen? - Scheiden is al vervelend genoeg. Toch zult u samen beslissingen moeten nemen over uw gezamenlijke koopwoning. Kiest u ervoor om uw huis te verkopen of wil een van u in de woning blijven? En wat zijn dan de financiële gevolgen? Huis verkopen: overwaarde of restschuld Als de woning van u beiden is, deelt u na […] The post Echtscheiding en huis verkopen? appeared first on De Alimentatie Advocaat.

Post has attachment
#alimentatie recht op omgang met mijn kinderen? - Voor ouders die uit elkaar zijn geldt meestal dat beiden het gezag over de kinderen hebben. In sommige gevallen heeft slechts één ouder het gezag. Wel hebben beide ouders in principe recht op omgang met de kinderen. Wat houdt dit omgangsrecht in? Omgangsregeling en gezag De term ‘omgangsregeling’ wordt gebruikt in het geval dat één […] The post recht op omgang met mijn kinderen? appeared first on De Alimentatie Advocaat.

Post has attachment

Post has attachment
#alimentatie Welke voordelen heeft mediation? - Als u gaat scheiden kan het voorkomen dat u er samen met uw (ex-)partner niet uitkomt, omdat u niet achter dezelfde beslissing kunt staan. In zo’n geval kan mediation uitkomst bieden. Een alimentatie advocaat kan u meer vertellen. Omdat een scheiding een emotionele tijd is, kan samen in overleg gaan lastig zijn. Toch blijft de […] The post Welke voordelen heeft mediation? appeared first on De Alimentatie Advocaat.

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
#alimentatie Alimentatie incasso - Alle onderlinge afspraken en rechterlijke beschikkingen ten spijt, komt het helaas regelmatig voor dat er vroeg of laat problemen ontstaan over de betaling van partneralimentatie en/of kinderalimentatie. Naar schatting gebeurt dit in driekwart van de gevallen. Als u te maken krijgt met een dergelijke situatie, verdient het aanbeveling om eerst in overleg te treden met […] The post Alimentatie incasso appeared first on Alimentatie Gids. http://ow.ly/2UHR8G
Wait while more posts are being loaded