Profile cover photo
Profile photo
de Alimentatie Advocaat
3 followers -
Alimentatie, Alimentatie Advocaat, Familierecht advocaat, Partneralimentatie, Kinderalimentatie, Alimentatie berekenen
Alimentatie, Alimentatie Advocaat, Familierecht advocaat, Partneralimentatie, Kinderalimentatie, Alimentatie berekenen

3 followers
About
Posts

Post has attachment
#alimentatie Scheiden: wat moet er geregeld worden? - In het geval van een scheiding moet er het een en ander geregeld worden. Dat geldt zowel voor een huwelijk als voor een geregistreerd partnerschap. Een van onze alimentatie advocaten licht u graag verder in. Het indienen van een verzoekschrift bij de rechtbank is de start van het ontbinden van een partnerschap of huwelijk. Soms […] The post Scheiden: wat moet er geregeld worden? appeared first on De Alimentatie Advocaat.
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie Hoe verloopt een alimentatie procedure? - Wie een alimentatie procedure begint heeft altijd een advocaat nodig. Een alimentatie advocaat helpt u namelijk met het schrijven van stukken voor de rechtbank. Daarnaast geeft hij of zij hulp bij het berekenen van de kinder- of partneralimentatie. Wat kunt u precies verwachten wanneer u een dergelijke procedure start? Het verloop van een alimentatie procedure […] The post Hoe verloopt een alimentatie procedure? appeared first on De Ali...
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie Voorlopige aanslag wijzigen na echtscheiding? - Een echtscheiding is niet alleen ingrijpend op persoonlijk gebied, maar brengt ook vaak financiële veranderingen met zich mee. Zo betaalt of ontvangt u na de scheiding bijvoorbeeld kinder- of partneralimentatie. Deze betalingen hebben ook weer gevolgen voor uw belastingaangifte. Veranderingen op financieel gebied Als u en uw partner uit elkaar gaan zult u als u […] The post Voorlopige aanslag wijzigen na echtscheiding? appeared fi...
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie Co-ouderschap en toeslagen - Als aan uw relatie een einde is gekomen maar u zorgt wel samen voor de kinderen, dan is er sprake van co-ouderschap. Wanneer wordt u beschouwd als co-ouder? En wat gebeurt er met de toeslagen waar u recht op heeft, zoals de kinderopvangtoeslag? Co-ouderschap U bent co-ouder als uw kinderen minimaal drie dagen in de […] The post Co-ouderschap en toeslagen appeared first on De Alimentatie Advocaat.
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie Echtscheiding en huis verkopen? - Scheiden is al vervelend genoeg. Toch zult u samen beslissingen moeten nemen over uw gezamenlijke koopwoning. Kiest u ervoor om uw huis te verkopen of wil een van u in de woning blijven? En wat zijn dan de financiële gevolgen? Huis verkopen: overwaarde of restschuld Als de woning van u beiden is, deelt u na […] The post Echtscheiding en huis verkopen? appeared first on De Alimentatie Advocaat.
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie recht op omgang met mijn kinderen? - Voor ouders die uit elkaar zijn geldt meestal dat beiden het gezag over de kinderen hebben. In sommige gevallen heeft slechts één ouder het gezag. Wel hebben beide ouders in principe recht op omgang met de kinderen. Wat houdt dit omgangsrecht in? Omgangsregeling en gezag De term ‘omgangsregeling’ wordt gebruikt in het geval dat één […] The post recht op omgang met mijn kinderen? appeared first on De Alimentatie Advocaat.
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie Veranderingen belastingdienst kinderalimentatie 2017
Add a comment...

Post has attachment
#alimentatie Welke voordelen heeft mediation? - Als u gaat scheiden kan het voorkomen dat u er samen met uw (ex-)partner niet uitkomt, omdat u niet achter dezelfde beslissing kunt staan. In zo’n geval kan mediation uitkomst bieden. Een alimentatie advocaat kan u meer vertellen. Omdat een scheiding een emotionele tijd is, kan samen in overleg gaan lastig zijn. Toch blijft de […] The post Welke voordelen heeft mediation? appeared first on De Alimentatie Advocaat.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded