Profile cover photo
Profile photo
Linda Lyn
153 followers
153 followers
About
Posts

Post has attachment
Feeling Confuse....Feeling De-Motivated
Feeling de-motivated...Penah tak korang rasa macam ni...buat kerja tapi tak dihargai...bila bercakap, orang atasan asyik potong je..kita ni macam halimunan je...itu yang saya rasa sekarang ni...nak kata sata tak perform, rasanya prestasi kerja saya ok...kal...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
**
BOS LELAKI VS BOS PEREMPUAN                     Sengaja je saya bangkitkan tentang tajuk ni sebab tetiba hari ni rasa macam dah tak tahan dengan perangai bos saya yang sorang ni. Dah rasa macam pembantu boneka je. Pangkat hanya pada name tag...sedey,,.Bila ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG
Jom join nak.. hadiah menarik.. sempat lagi ni.. jom jom.. Klik Banner untuk join!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
SENARAI PESERTA GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG
        Updated on Tuesday 4th Feb 2014 @11.31pm At last siap jugak senarai peserta-perserta untuk giveaway 1 year blog saya ni...Jumlah peserta adalah seramai 104 orang, dan undian akan dibuat berdasarkan Top Refferal 1 dan Top Refferal 2 , manakala selebi...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded