Profile cover photo
Profile photo
iman ariana
35 followers
35 followers
About
Posts

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 14 (akhir)
“ECHA, Ian ada kat dalam tu.” beritahu Puan Zulaikha sebaik Arissa keluar dari kereta. Anaknya itu sudah berjam-jam keluar. Sekarang baru nampak batang hidung. Arissa mengerut dahi. Sedikit kehairanan kerana kereta Adrian tak ada pun di situ. “Ian? Bila dia...
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 14 (akhir)
“ECHA, Ian ada kat dalam tu.” beritahu Puan Zulaikha sebaik Arissa keluar dari kereta. Anaknya itu sudah berjam-jam keluar. Sekarang baru nampak batang hidung. Arissa mengerut dahi. Sedikit kehairanan kerana kereta Adrian tak ada pun di situ. “Ian? Bila dia...
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 14 (akhir)
“ECHA, Ian ada kat dalam tu.” beritahu Puan Zulaikha sebaik Arissa keluar dari kereta. Anaknya itu sudah berjam-jam keluar. Sekarang baru nampak batang hidung. Arissa mengerut dahi. Sedikit kehairanan kerana kereta Adrian tak ada pun di situ. “Ian? Bila dia...
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 13
“HAI, kut ya pun bergaduh dengan isteri, muka tu janganlah serius sangat. Cuba senyum sikit.” tegur Haniff sebelum menyedut iced lemon tea. Dari tadi dia tengok muka Adrian serius saja. Sikit pun tak senyum. Dah tahu apa puncanya Adrian jadi begitu, sebab i...
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 12
“SAYANG, assignment you
dah siap, kan? Malam ni kita keluar, nak?” luah Arissa. Sudah lama tak dating
dengan suami tersayang dek kerana terlalu sibuk dengan tugasan yang diberi.
Tapi semalam Adrian kata semuanya sudah beres. Adrian melepaskan keluhan
kecil....
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 10, 11
BAB 10 “TADI tengahari sayang makan apa?” Arissa hanya menggeleng kepala. Bibirnya
terkunci rapat. Responsnya itu menghairankan Adrian. Sungguh dia bingung
melihat sikap aneh isterinya itu. Diam seribu bahasa. Sedari tadi, Adrian
langsung tidak dipedulikan....
Add a comment...

Post has attachment
Akan Datang
Coming soon. InsyaAllah ini antara karya saya yang akan saya update di blog nnt. :) NAMA aku Medina. Cerita ini mengenai kisah hidup aku yang sudah berkahwin dengan Iman, duda beranak satu. Zalia, anak suami aku, jenis yang kuat memberontak. Bagi dia, tak a...
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 9
~Beberapa
bulan kemudian~ Sayang,
I dah sampai. I tunggu you depan McDonald’s. PESANAN
ringkas dalam private message Whatsapp itu dibaca sekali lalu. Langkah yang
diatur laju menuju ke butik ZARA terhenti. Arissa ingat sempatlah dia cari baju
sementara tung...
Add a comment...

Post has attachment
Truly, Madly, Deeply 7, 8
BAB 7 LAMA Arissa perhatikan riak wajah Adrian. Senyum saja, tampak bahagia. Adrian tak perasan dia sedang diperhatikan dek kerana terlalu ralit dengan telefon bimbitnya. “Dari tadi I tengok you senyum je. Kenapa?” Dari skrin handphone, pandangan Adrian ber...
Add a comment...

Post has attachment
Still Married 1
BAB 1 ALHAMDULILLAH, akhirnya aku selamat tiba di lapangan terbang Subang. Sepupu aku, Ezrinne, dah lama tunggu nak ambil aku. Dari Subang kami terus bergerak ke KL. Seperti yang dirancang, aku akan berada di sana untuk beberapa hari. Masuk je kereta, benda...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded