Profile cover photo
Profile photo
Ieyka Syafieka
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PENENG FOOD HUNTER!
Assalamualaikum semua.. Ada ke yg rindu dkt panda ni?? Hahaha perasan je kan.. Okay, entry kali ni nak cite pasal Trip panda & the geng ke Peneng !! Kali ni kami nak buat Food Hunter sbb mcm lama dah xmkn best2 ni.. And salah satu reward untuk exam midterm ...
Add a comment...

Post has attachment
BILA HAKAK DAPAT SUPRISE
malu Assalamualaikum semua.. lama panda menyepi ni.. heheh okay, kli ni curi masa nk simpan kenangan kene suprise birthday dengan budak group 4 dlm ni.. selalunya panda yang suprisekan dorang punya birthday.. tp, kali ni panda plak kena.. haha serius, xrasa...
Add a comment...

Post has attachment
FAREWELL GROUP 2/2014
yeayy.. berjaya habiskan event ni Assalamualakum semua.. hari ni panda nak share la pasal farewell akk senior group 2/2014.. kali ni sem panda bekerjasama dgn PKP untuk manage event nii.. Alhamdulillah semua berjalan dengan baik dan jayanya.. bukan senang n...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : KEK COKLAT CHEESE COMOT
Assalamualaikum.. haii,, panda nak share resepi kek yang panda buat time birthday ritu.. kenapa comot? sbb panda ni bukanlah berseni dgn makanan.. so, panda main tempek2 je lah coklat tu.. hahhaa.. bahan-bahan Bahan-Bahan :     1 cawan serbuk koko     1 c...
Add a comment...

Post has attachment
D.I.Y : PAINSCORE FOR NURSE
Assalamualaikum semua.. semester baru panda dah pon bermula.. so, azam yg sama dan yg baru dah terbina.. disebabkan sem 3 ni panda just  8 minggu saje teori selebihnya praktikel kat ward.. panda pon nak lah semangat baru.. sbb tu lah terpikir nak buat pains...
Add a comment...

Post has attachment
SUPRISE BIRTHDAY SYAHIDA AND AINA
Assalamualaikum semua.. cerita yang panda nak terobek harini  pasal suprise birthday yang panda dah buat untuk Syahida and Aina..  Suprise ni terjadi pada 17 March 2017.. yang dirancang oleh Panda, Atikah, Bella, & Anis..    Prank yang kami buat    hehee.. ...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : KEK COKLAT CHEESE COMOT
Assalamualaikum.. haii,, panda nak share resepi kek yang panda buat time birthday ritu.. kenapa comot? sbb panda ni bukanlah berseni dgn makanan.. so, panda main tempek2 je lah coklat tu.. hahhaa.. bahan-bahan Bahan-Bahan :     1 cawan serbuk koko     1 caw...
Add a comment...

Post has attachment
SWEET 20 PLUSS 1
from mas alia Assalamualaikum semua.. mengikut tajuk entry panda kat atas tu  rasa2nya korang mesti dah tau panda nak story pasal apa kan.. heheh Alhamdulillah dah 21 tahun hidup kat dunia nii.. semoga dengan 21 tahun panda hidup kat dunia ni.. panda xde sa...
Add a comment...

Post has attachment
WORDLESS WEDNESDAY #15
HAPPY BIRTHDAY !!!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded