Profile cover photo
Profile photo
Bbwana adienia
1,364 followers -
Sweet red cherry
Sweet red cherry

1,364 followers
About
Bbwana adienia's posts

Post has attachment
Terima kasih, Tempahan biskut/kuih raya 2017
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hari ni kita sudah sampai ke penghujung syawal.. Alhamdulillah, terima kasih pada semua pelanggan yang telah menjadi agen, yang membeli secara borong mahu pun yang membeli hanya sebalang. Terima kasih atas sokongan kali...

Post has attachment
Kunjungan hari raya blogger AshaLya
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Syukur masih lagi ada kesempatan untuk update entri baru.. Pertama kali menerima kunjungan hari raya oleh teman blogger AshaLya.  Dari jauh pula tu..dari Kinabatangan ke Beaufort..dari Beaufort ke Sipitang.. Wah, terhar...

Post has attachment
Selamat hari raya 2017 dari SRC
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Alhamdulillah hari ni genap kita menyambut syawal ke-20..maaf sebab baru hari ni berkesempatan untuk menaip.. Apapun, masih belum terlewat untuk wana mengucapkan Selamat hari raya pada semua teman blogger dan pngunjung ...

Post has attachment
SENARAI BISKUT/KUIH RAYA DAN HARGA 2017
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hai..hai..hai.. Sukacita dimaklumkan pada semua kawan-kawan dan pelanggan,  bahawa Sweet red cherry sudah mula membuka tempahan biskut/kuih raya 2017. OPEN ORDER!!! Kami menawarkan 18 jenis biskut yang popular dan jadi ...

Post has attachment
Order kek mother's day
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Alhamdulillah dapat juga menulis..kekangan masa buat tak sempat mau 'up' entri..sekarang ni sudah mula sibuk untuk projek biskut raya seperti tahun yang sudah.. Masa hari ibu hari tu aku terima tempahan dari seorang 're...

Post has attachment
Tempahan, Tq Kak Mai..
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Alhamdulillah ni adalah entri pertama untuk bulan mei..cepatnya masa berlalu. Masa pula sangat terhad untuk menaip.. Ini adalah tempahan dari regular customer, iaitu kak mai yang berada di semenanjung. Tempahan ini adal...

Post has attachment
Tempahan kek birthday: Snow cheese cake
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hari tu aku menerima tempahan kek birthday dari beberapa orang 'regular customer'..Terima kasih Kak Nor & adik Ira.. Kek yang ditempah adalah Snow cheese cake..kek yang sering menjadi pilihan customer Sweetredcherry..he...

Post has attachment
RESEPI SPAGHETTI AGLIO OLIO
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Alhamdulillah hari ni dapat 'up' entri lagi..kali ni aku mau kongsi resepi mudah Spaghetti Aglio Olio.. Resepi ni ada beberapa bahan yang sepatutnya ada tapi masa tu tiada stok di rumah. So, buat berdasarkan apa yang ad...

Post has attachment
Bbwana adienia commented on a post on Blogger.
Assalam ju..wa.a dtg bw..best tempat ni kan..makin popular dan bleh jdi lokasi beriadah time cuti..

Post has attachment
Tempahan Cheese cake leleh
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Syukur la dapat juga buat entri untuk hari ni. Terima kasih pada yang sudi terjah sini walau aku jarang ada entri baru. Sibuk yang amat..huhu.. Okeylah, ni adalah beberapa siri tempahan Cheese cake leleh..alhamdulillah....
Wait while more posts are being loaded