Profile cover photo
Profile photo
fyna here
1,286 followers
1,286 followers
About
Posts

Post has attachment
Easy Pink Doll Makeup tutorial
assalamualaikum hi semua.kalini fyna nak review 1 matte lipstick dari hansaegee .. sekarang kan memang trend matte lipstick..tapi kebanyakkan lipstick matte sekarang ni boleh buatkan lips dry..betul tak? ok jom tengok details pasal this Vacci Lipstick Matte...
Add a comment...

Post has attachment
Korean Makeup + Faux Freckles + lip tint swatches/review
assalamualaikum hi semua harini fyna excited nak tunjuk korang 1 lip tint yang menjadi fav fyna lately..fyna suka lip cream matte yang menjadi trend sekarang ni tapi bila pakai selalu bibir fyna jadi kering..kalau tak cuci betul2 bibir jadi gelap hmkalau te...
Add a comment...

Post has attachment
contour with PIXY powder! + WIN PIXY BEAUTY SET
assalamualaikum  hi semua..ok kalini fyna nak review 1 bedak yang memang ramai orang guna and dah lama ada dalam pasaran malaysia. PIXY UV Whitening Two Way Cake – Perfect Fit..  Formula lengkapan sempurna ini menutup ketidaksempurnaan kulit sepenuhnya untu...
Add a comment...

Post has attachment
Regenerist Miracle Duo
assalamualaikum..hi!  bila ditanya umur fyna.." im 31 now " " wow you look young " itulah yang selalu fyna dengar hehe but honestly bila dah umur 31 ni banyak yang kena jaga terutamanya garis-garis tua..oh noo..scary kan? ok now tengok pada kulit kita..ada ...
Add a comment...

Post has attachment
Hansaegee January Promotion Set
assalamualaikum hi semua. Hansaegee Nature ada buat promotion set untuk bulan November ni tau..kalau beli set ni..jimat sikit duit hehe so dalam video ni fyna ada tunjuk cara pakai set2 promotion untuk beli boleh terus ke link ini  http://hansaegee.com/shop...
Add a comment...

Post has attachment
skincare yang sangat lembut di kulit
assalamualaikum hi semua..bila dah menginjak umur 31 ni fyna sangat menitik beratkan skincare yang anti aging..supaya kulit muka lebih anjal dan tak ada garis-garis tua.. fyna sangat teliti dalam pemilihan skincare sebab fyna tak mahu rugi kalau tersalah be...
Add a comment...

Post has attachment
new Sleek Makeup review | eyeshadow, blush, highlight, lip matte!
assalamualaikum hi semua 1st entry 2017! hehe fyna excited ni nak bagitahu yang makeup brand favourite fyna akan available di sephora!! yea!  lepas ni tak payah nak beli online and nak tunggu berminggu baru dapat hehe.. brand apa? SLEEK MAKEUP! yes!!! fyna ...
Add a comment...

Post has attachment
LET'S TALK : MINERAL MAKEUP ft THE MIEUX
assalamualaikum hi semua mineral makeup dah jadi sebahagian diri fyna dah 2 tahun.sejak kejadian jerawat tiba2 tu..fyna tak berani lagi nak pakai skincare yang harsh and cosmetic yang banyak bahan kimia.. why not kita bertukar dari cosmetic yang bagus but a...
Add a comment...

Post has attachment
review : Sweet Macaroon LipScrub
assalamualaikum hi semua ramai tanya fyna..ada tak masalah bibir like bibir kering ke apa ke and even selalu pakai lipstick why bibir tak gelap and kusam honestly bibir fyna jaranggggg kering..jarang sangat2..and fyna tak pakai lip balm pun..selalu fyna aka...
Add a comment...

Post has attachment
Palladio Velvet Matte Cream Lip swatch & review | 12 shades
assalamualaikum hi semua. ok harini fyna ada buat video swatches untuk palladio lipstick. kalau sebut brand palladio mesti korang pernah dengar kan? terutamanya rice papper ehhe..memang old school sangat kan? tapi sekrang pun ramai yang still guna tau! Pall...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded