Profile cover photo
Profile photo
Feng Shui Market
161 followers -
Creează un loc în care să îți găsești echilibrul și să te încarci cu energie cu ajutorul științei Feng Shui. Vizitează www.fengshuimarket.ro
Creează un loc în care să îți găsești echilibrul și să te încarci cu energie cu ajutorul științei Feng Shui. Vizitează www.fengshuimarket.ro

161 followers
About
Posts

Post has attachment
Indiferent că te afli într-o situație de cumpănă sau doar ai nevoie de puțin noroc atunci când iei o decizie, I-Ching te poate ajuta. Moneda care poartă acest simbol se adresează deciziilor care privesc familia, sănătatea, cariera sau dragostea. Aceasta are la bază conceptul yin-yang, dualitatea universală și este menit să creeze echilibru.
Atașat clopoțeilor de vânt cu 6 tuburi, I-Ching te poate ajuta să ai parte de noroc și înțelepsiune în luarea deciziilor. Poți cumpăra clopoțeii de vânt online, aici - http://bit.ly/clopotei-moneda-i-ching
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De-a lungul timpului, Buddha medicinal a fost văzut ca un simbol puternic pentru sănătate, fie ea fizică sau sufletească. Se spune că cei care îl poartă pe Buddha alături au parte de un surplus de energie pozitivă care îi ajută să depășească obstacolele cu ușurință.
Vindecarea vine prin activarea celor 12 forte interioare ale acestui simbol si include lucruri precum: o sarcină și naștere ușoare, longevitate, viață sănătoasă, dezvoltare spirituală precum și protecție împotriva bolilor și necazurilor.
Cumpără medalionul cu Buddha medicinal la un preț promoțional - http://bit.ly/buddha-medicinal
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ordinea și curățenia sunt fundamentale pentru purificarea spațiilor de locuit și pentru a menține o energie Feng Shui bună în cadrul locuinței. Obiectele îngrămădite, fie ele la vedere sau în dulapuri ori debarale, creează blocaje ale energiei care se transpun vizibil în viața noastră de zi cu zi, experimentate în relații, sănătate, carieră sau finanțe. Din acest motiv, e bine să favorizăm cursul lin al energiei Chi în cadrul locuinței, eliberând aceste blocaje.
Se recomandă ca cel puțin de 4 ori pe an, la schimbarea anotimpurilor, să facem curățenie generală în casă și să renunțăm la lucrurile care încarcă spațiul. De asemenea, este foarte bine să utilizăm remedii Feng Shui pentru purificarea spațiului precum boluri cântătoare, clopoței tibetani și altele. Află mai multe - http://bit.ly/boluri-cantatoare-fs
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Conform calendarului chinezesc, data de 8 februarie reprezintă prima zi a Anului Nou Chinezesc. Dacă ți-ai pregătit locuința și ai echilibrat energiile care sunt pe drum și cele care au apus, nu-ți rămâne decât să celebrezi cum se cuvine începutul de an. Familiile se unesc în această zi specială pentru a sărbători Cerul și Pământul, precum și protectorii divini și strămoșii familiei.
Tradiția spune că, la miezul nopții, toate geamurile și ușile trebuie să stea larg deschise pentru a trimite afară anul care se încheie și a-l primi cu brațele deschise pe cel nou. La cumpăna dintre ani, o mulțime de artificii colorează cerul sub ochii milioanelor de oameni care așteaptă, cu sufletul la gură, binecuvântarea Noului An.
Platourile pline de fructe uscate sau proaspete sunt simbolul abundenței în casă, și este recomandat să le plasezi în cât mai multe încăperi. Se spune că plantele cu flori aduc noroc, așa că trebuie să le faci loc în preajma ta, urmând ca la începutul primăverii să le plantezi afară. Nu uita să ai în casă cât mai multe mandarine - chinezii cred că acestea aduc noroc în plan financiar, iar când familiile se vizitează în această perioadă, își aduc în dar mandarine.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cei născuți în zodia chinezească a Tigrului vor avea un an plin de provocări, plin de obstacole, însă, deși forța și spiritul Tigrului se arată a fi la capătul puterilor, nu se vor da bătuți și vor lupta pentru succes.
În planul dragostei și al relațiilor, anul acesta poate fi unul liniștit pentru Tigri. Dacă te vei strădui să menții relații deschise cu oamenii, comunicând planurile, dar și nemulțumirile, vei evita cu succes situațiile conflictuale. În plan sentimental, poți aduce de partea ta norocul cu ajutorul simbolului Dublei Fericiri: http://bit.ly/simbolul-dublei-fericiri sau al rațelor mandarine: http://bit.ly/rate-mandarine.
Pe planul sănătății, te vei confrunta cu suișuri și coborâșuri, de aceea este foarte important să te îngrijești corespunzător. O statuetă cu Buddha medicinal este remediul potrivit pentru tine: http://bit.ly/buddha-med. Asigură-te ca vei folosi activatorii și remediile potrivite în casa ta, în zona care corespunde sănătății.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anul care a început va fi unul plin de provocări pentru cei născuți în zodia chinezească a Bivolului. Energia sa este neutră, iar acest lucru va crea blocaje în aria norocului. Spre deosebire de anul trecut, Bivolii vor avea mai multe oportunități de explorat, dar cu puțină răbdare, energia care i-a restricționat în 2015 va putea fi îndepărtată.
În carieră, precum și în aria financiară, se arată o mulțime de conjuncturi favorabile pentru a prospera. Nativii zodiei Bivol au de muncit și în plan sentimental - sfera dragostei este influențată de deschiderea și încrederea pe care o acordă partenerului. Desigur, acest sector poate fi ajutat să prospere prin leacuri și remedii Feng Shui pentru dragoste, mai ales dacă sunt plasate în dormitor. De exemplu, Păsările Dragostei sunt un simbol de bun augur: http://bit.ly/pasarile-dragostei-simbol.
Printre remediile recomandate pentru nativii zodiei Bivol în acest an se află Coloana cu Sutra Inimii: http://bit.ly/coloana-sutra-inimii, iar pentru a activa sectorul carierei, se recomandă Calul de Vânt tibetan: http://bit.ly/cal-de-vant.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anul 2016 are vești bune pentru cei născuți în zodia chinezească a Șobolanului. Promite oportunități în planul carierei, are în perspectivă călătorii și relații strânse cu oamenii. Nativii din zodia Șobolanului vor fi plini de energie, vor lua cu ușurință și claritate decizii în situațiile care se ivesc, fără a ezita.
În ceea ce privește sănătatea, va fi un an bun pentru acești nativi. Se recomandă, cu toate acestea, folosirea remediilor Feng Shui pentru a intensifica energiile din această sferă. Pentru a păstra un flux de vibrații pozitive în locuință, experții Feng Shui recomandă amplasarea în casă a unor lucrări de artă și imagini care aduc liniște și fortifică energia personală - imagini care reprezintă peisaje din natură, munți, păduri și vederi ample. Sectorul dragostei va urma cursul anului precedent, aducând stabilitate atât în relația cu oamenii, cât și în relațiile cu implicări romantice. Dormitorul este locul ideal unde pot fi plasate decorațiuni cu rol de remediu pentru a întări vibrațiile în direcția dragostei.
Stelele Zburătoare au un rol important în destinul nativilor din Șobolan. Locația Șobolanului se află în Nord, acolo unde se află Steaua 7, care atrage după sine violență și tâlhărie, însă te poți proteja având mereu la tine un breloc cu elefant și rinocer: http://bit.ly/breloc-elefant-rinocer. În Sud, ține piept Stelei Celor 3 Ucideri cu ajutorul Celor Trei Gardieni: http://bit.ly/placa-tibetana. Activează sectorul dragostei cu Păsări și Simbolul Dublei Fericiri: http://bit.ly/pasarile-dragostei-simbol
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La fiecare sosire a unui nou an, este necesar ca toate energiile acumulate în casă în perioada anterioară să fie difuzate, pentru a face loc celor noi. Poți face acest lucru folosind diferite obiecte, pornind de la lumânările purificatoare, care diferă de cele convenționale. Ierburile aromate uscate sunt o altă sursă de prospețime, iar aici poți alege de la salvie și cedru până la levănțică sau alte flori. 

O altă metodă pentru curățarea aerului este difuzarea uleiurilor esențiale, metodă prin care poți crea, de asemenea, o atmosferă plăcută și liniștită pentru meditație și relaxare. La starea de liniște contribuie și alte elemente care nu sunt legate de aromaterapie, însă merg mână în mână cu aceasta: sunetele naturii, precum apa, vântul sau focul, pe care le poți asculta înregistrate sau, de ce nu, chiar în realitate, dacă circumstanțele îți permit. Bolurile cântătoare și clopoțeii tibetani te vor ajuta să creezi tu însuți atmosfera și muzica pe care ți-o dorești atunci când începi un ritual de meditație și relaxare. 

Poți alege din magazinul nostru vase și ustensile pentru aromaterapie accesând http://bit.ly/vase-aromaterapie, boluri cântătoare http://bit.ly/boluri-cantatoare sau clopoței tibetani http://bit.ly/clopotei-tibetani.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Chi Lin sunt prieteni de nădejde, după cum i-au consacrat deja legendele chinezești. Se spune că dezvoltă prosperitatea familiei și norocul în carieră. Sunt, de asemenea, simboluri ale longevității, fiind de bun augur și în planul sănătății. Află mai multe despre aceștia și achiziționează și tu o pereche: http://bit.ly/2chi-lin-monede
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Armonia în cuplu poate fi stimulată de alăturarea dintre aceste două puternice simboluri Feng Shui, care stau la baza fericirii matrimoniale desăvârșite. Dragonul întruchipează norocul și prosperitatea, iar Phoenix-ul subliniază delicatețea laturii feminine. Cumpără de-ndată această pereche puternică de creaturi sacre și adu bucuria în căsnicia ta: http://bit.ly/dragon-phoenix
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded