Profile cover photo
Profile photo
Websauce
30 followers
30 followers
About
Websauce's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Genieten van de zon met een lekkere BBQ, denken wij dan! 
Photo

Post has attachment
Facebook maakt newsfeeds relevanter door je meer controle te geven over wat je wel en niet wil zien. Hierdoor wordt het moeilijker voor 'pages' of bedrijven om hun updates te laten verschijnen in gebruikers in persoonlijke newsfeed.
Aan de andere kant worden advertenties visueler. Het lijkt er op dat Facebook dus weer wat meer zal gaan verdienen aan hun ads.

Post has attachment
We hebben het allemaal al meegemaakt, je bezoekt een website en plots zie je overal enkel nog banners over die specifieke website. Hier zijn duidelijk overijverige marketeers aan het werk die de remarketing functie in AdWords hebben ontdekt. Jammer genoeg weten ze nog niet goed hoe hier op een correcte manier mee om te gaan zodat ze niet op de mensen hun zenuwen werken.
Ben je zelf het slachtoffer van zulke campagnes, dan kan je binnenkort de advertenties eenvoudig "muten". De mensen van Google geven je graag meer info op onderstaande link.

Post has attachment
Het Google AdWords systeem uitgelegd aan de hand van een overzichtelijke infographic. Hoe wordt bepaald welke advertenties verschijnen en in welke volgorde.

Post has attachment
Google Analytics is goed op weg om alle concurrentie volledig van de kaart te blazen. Na de Real Time update komen steeds meer nieuwe features op ons af.

Deze Visitor Flow rapporten zijn alvast goed voor enkele uren doorklikken en analyseren. Zeer straffe update als je't ons vraagt!

Post has attachment
Webdesigns verkopen aan klanten.

Post has shared content
Tweeps, G+'s, friends : ik zoek een #freelance grand master #flash-designer/animator; mail of DM mij of @ann_katrien- RT=levelUp

Post has attachment
Google Think Insights is uit. Om het met de woorden van Google zelf te zeggen:
"Use Think Insights as a one-stop shop for consumer trends, marketing insights and industry research that is forward-thinking and rooted in data."

Post has attachment
Een intussen al wat ouder artikel van Dave Lorrez van E-tail over het checkout proces voor webshops.
Ouder, maar daarom niet minder goed!
Wait while more posts are being loaded