Profile cover photo
Profile photo
Cik Anis
500 followers
500 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
ROOMING IN DI NICU
Umi ni tak nak rooming in NICU. Bukan taknak dekat ngan auni, tapi tak nak tido sana. Dia fobia macam mana pun tak tau nak cakap. Hehe. Tapi takut nak tido di hospital. Tapi sampai bila umi nak takut kan. Jadi, umi gagahkan diri juga untuk tido di NICU supa...
Add a comment...

Post has attachment
Public
BERPANTANG DALAM TANGISAN
Bila dah kena cuci nanah maknanya kena admit wad lagi la untuk 3 ke 4 hari. Hari pertama dalam bilik rawatan pakar cek luka umi dia ckp apa tau auni: " kena gunting  jahitan ni puan. Kena buka balik." "Yeke doc. Xde bius bius dulu ke?" "Ni saya gunting teru...
Add a comment...

Post has attachment
Public
ULANG ALIK UMI TENGOK AUNI
Cukup 4 hari umi di wad. Doc dah benarkan umi balik. Doc dah tengok luka semua dah ok dia bagi balik. Masa umi di wad opah la yang teman waktu siang. Bila doc bagi balik rasa lapang sikit. Bole rest kat rumah. Ada jugak nurse suruh umi stay dengan auni di N...
Add a comment...

Post has attachment
Public
**
13.11.2017 Kalut nurse tolak umi ke operation theater. Masa ni umi masih lali lagi kesan dari ubat tahan sakit tadi. Masa ni doc suruh sain consent ape bende ntah pun umi sain dalam mamai haha. Then doc brief sikit pasal nak operate ni. "Puan duduk peluk ba...
Add a comment...

Post has attachment
Public
WAH! MACAM NI KE SAKITNYA ?!
12.11.2017 Pagi ni doc datang round pesakit. Macam macam orang umi tengok kat dalam wad ni. Tapi ni wad untuk ibu mengandung yang tunggu masa nak bersalin je. Ramai gak orang. Tiba giliran umi, doc pun datang tanya itu ini. Umi tak henti henti doa semoga di...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Kenapa Auni tak kick umi?
10.11.2017 Petang yang tenang, umi duduk di pangkin belakang rumah. Tengok ayam-ayam yang ayah ternak. Kalau auni nak tahu, ayah suka bela haiwan ternakan ni. Setakat ni ayah bela ayam.  Mase ni umi tunggu auni kick perut umi. Umi kena kira 10 kali kick aun...
Add a comment...

Post has attachment
ELYSIAN POSITIVE FEEDBACK : SERUM FOUNDATION
"Setelah 3 minggu guna Serum Foundation ni... Saya terpaksa akur yang FOUNDATION ni seriusss best sangat!" . Kan dah kata.. Serum Foundation ni bukan saja sorok masalah masalah di wajah kita tau. Bukan setakat FULL COVERAGE FOUNDATION. Tetapi... Memberikan ...
Add a comment...

Post has attachment
PRODUK KECANTIKAN ELYSIAN SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
BANGGA YUOLS PEGI KLINIK KECANTIKAN JUMPA PRODUK GENG ELYSIAN😱 . Nampak tak produk dekat klinik klinik kulit pun guna produk yang collaborate dengan RAHN SWITZERLAND tau. Elysian bukan product calang calang tau. Telah mendapat pengiktirafan mcm produk deka...
Add a comment...

Post has attachment
TREATMENT MATTE LIP
Dulu ada 4 warna sekarang dah 6 warna. Gara gara permintaan luar biasa #elysianlovers . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni...
Add a comment...

Post has attachment
KUIH RAYA 2017
Kutu kuih raya? Macam ni, kutu kuih raya adalah bayaran ansuran kuih raya. Korang tak perlu nak bayar full payment. Cuma bayar tiap-tiap bulan ikut jadual yang dah ditetapkan. Keistimewaannya: *Jimat masa dan tak payah susah payah nak cari kuih raya last-la...
LIYANA ZAFRIL: KUIH RAYA 2017
LIYANA ZAFRIL: KUIH RAYA 2017
liyanazafril.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded