Profile cover photo
Profile photo
Sabrina Razak
21 followers -
mengukir bahasa untuk jiwa berseni
mengukir bahasa untuk jiwa berseni

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Be Cool
Huih! sudah tahun baru, dah bulan tiga pun. cepatnya waktu berlalu! panic attack? no laa.. dah lama tak update blog, laptop problem sedih rasanya. ini pun baru balik dari 'hospital' tapi keyboard still not functioning well. terkedek-kedeklah aku typing. hah...
Be Cool
Be Cool
sabrina-razak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Practical Log Story | Last
nak taip apa ini...? ter-idea-block pula.. huhu. dah lebih dua bulan tak update & lebih dua bulan juga aku dah jadi penanam anggur termahsyur. moga membuahkan hasillah. hehehe... sebenarnya, since aku dah tamat latihan industri dan secara logiknya aku dah t...
Practical Log Story | Last
Practical Log Story | Last
sabrina-razak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Practical Log Story | Part 1
ASSALAMUALAIKUM ~~~ ✌✌✌ …salam
hamba hulur tanda ingatan… Ehh
menyanyi pula tuan tanah kita ini. Hahaha. Baru tadi karoke, sampai
terbawa-bawa ke alam maya pula. Maaflah. hehehe  Lama benau
aku tak update blog kesayangan, mesti ada yang merindui aku. Tapi a...
Practical Log Story | Part 1
Practical Log Story | Part 1
sabrina-razak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Surviving
jemputlah masuk rumah aku ini tapi maaflah dah berhabuk-habuk, sarang lelabah pun banyak. maklumlah masuk sem 4 aku busy & tak ada banyak masa untuk update, ditambah pula dengan perangai malas nak mampos sekarang ini. tapi Alhamdulillah tiba-tiba datang sem...
Surviving
Surviving
sabrina-razak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sambut, Jangan Baling
yuhuuuu awak di sana! saya disinilah..!! eheheh.. ada-ada saja tuan blog ni. apa khabar semua? harap anda semua sihat sahaja disamping mereka yang  tercinta. dah lama rasanya tak update blog, biasalah busy siapkan assignments. huhuhu padahal ada jer free ti...
Sambut, Jangan Baling
Sambut, Jangan Baling
sabrina-razak.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Duit Raya
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN ! dah raya uolls! lambat sangat ke aku wish?? tak apa...raya sebulan, kan? apa salahnya  bila dah masuk bulan raya yang mulia ini confirm nak ceghita (cerita) pasal rayalah, tak akan aku nak cerita pasal ayam ...
Add a comment...

Post has attachment
PMDS
haa! mesti kau orang tertanya-tanya apa itu PMDS , kan ?? PMDS ni maksudnya Pemimpin Minggu Destini Siswa (correct me if im wrong). Apa function dia? nama pun pemimpin kan, ofcourselah memimpin siswa dan siswi semester 1 ke jalan yang benar, In Shaa Allah. ...
PMDS
PMDS
sabrina-razak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Diary of University's Life
seperti yang dijanjikan sebelum ini, bersempena dengan ramai yang akan memasuki alam universiti dan bergelar freshie, aku akan membongkarkan serba sedikit kehidupan uni yang kononnya best belaka. ini adalah mengenai pengalaman aku di UiTM Lendu a.k.a UiTM A...
Add a comment...

Post has attachment
I'm Back !
Assalamualaikum, Hye guys!! whatsupp?? better? fine? so-so? boleh lah? neh..not fine? wuhuuuu! dah nak setahun aku tinggalkan blog ini tanpa sebarang update terbaru. maaflah sebab penuh dengan sarang labah-labah dan tebuan shu shuuu shuuu... busy sikit se...
Add a comment...

Post has attachment
Yakin & Pasti ada
Assalamualaikum  Mesti ada yang tertanya tanya, aku dapat ke idok yang  temuduga diploma interior design tu? The sad news is.....NO. Yeahhhh....memang tak dapat pun  sedih? Of course ler mak sedih nak oiiii.. Idaman hanya tinggal angan angan. Huh! Lama juga...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded