Profile cover photo
Profile photo
pajamas pokodot
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Rahmat Allah?
Assalamualaikum.... bukan nak mengajar,bukan nak memandai... but the truth is hati ni Ya Allah rasa sedih sangat bila dengar ''Betul ke kalau parent kita meninggal,Even kita baca/sedekah Yaa Sin or Al-Fatihah pun tak kan sampai? '' The reason is sebab diora...
Rahmat Allah?
Rahmat Allah?
pajamaspokodot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Naseb New Generation?
hi Assalamualaikum.... do u know that if we expose gadget kepada anak-anak kita before diorang berumur 3 tahun-5 tahun it will reduce their brain development.....oh mohon la scary! nak korang tahu ni,biar generasi akan datang xde la addictive dgn gadget mcm...
Naseb New Generation?
Naseb New Generation?
pajamaspokodot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
mE? bErbEkAm :)
Hi , Assalamualaikum :) hari ni pergi berbekam~kekeke =.=! Ni semua pasal Puan Mama yang paksa buat T_T katanya bosan dengar asyik dok bersin je ''Resdung'' ku gagahkan kaki mendaki tangga untuk ke tampat yang dituju (tempat berbekam) , hati bukan main lagi...
mE? bErbEkAm :)
mE? bErbEkAm :)
pajamaspokodot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Me!
Assalamualaikum.... :) kekeke,dah lame x blogging... =.=! kalau tanya kenapa~jawapnye? "not interested anymore mungkin?'  geeddeebbaakkk! geedeebuukk! ntah la ~xde benda nak story kot? become passive sejak dua menjak T_T oh semangat mohon menjelma ! kekeke,...
Add a comment...

Post has attachment
Lab Time ^_^
Assalamuaaikum... histology again and again .? kekeke xdelah , semalam kitaorg Deal dengan microscope...and sebab rakyat jelata hanya 4 orang Mr Ali bagi kitaorg tengok most of cell in our body :) kinda ohsem la jugak...Terasa daebak sekejap dengan kecang...
Add a comment...

Post has attachment
kOsOng mUNgkiN?
Assalamualaikum... hi :) dah lama tak blog walking,kenapa? sebab mimi malas!malas!malas!~blog dah bersawang,debu-debu dah penuh . Oh hati tak rajin nak menulis,tak rajin nak menaip..Hati tak sihat mungkin...hahaha apekah? Hidup sekarang? xbanyak yang beruba...
Add a comment...

Post has attachment
hOme SwEeT hOme .
Assalamualaikum.... huaaaa,Mid Sem Break dah pergi jauh T_T tinggal daku...sob..sob..sob.. Menyesal sekarang tidak berguna! huh! selalu je macam tu..dekat rumah bukan nak study..Yewla dah smpai Home Town,jumpa family,jumpa mom ^_^ confrm la tak ingat dah bu...
Add a comment...

Post has attachment
RiNdU ♥
Assalamualaikum....  huaaaa,bosan =.=!hari ni most of the class cancel T_T oh my god! kebuntuan dan sangat bosan... kalau whole semester macam ni mati lah hamba =.=! hahaha,nanti mesti banyak class nak kena ganti =.=! mohon jangan sentuh mid sem break kami ...
Add a comment...

Post has attachment
my Life !
Asslamualaikum... huaaaaa,dah lame tak blogwalking :( hari ni baru dapat online dgn lappy sebabnya baru dapat internet ♥ ...yooii! so,my life as new student , so far so good ^_^ kita jadi class representative..haha =.=! ntah macam mana la ... hope dapat bua...
my Life !
my Life !
pajamaspokodot.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
hiDuP BaRu :)
Assalamualaikum... huaaaaa T_T wee,akhirnya kaki ini dah sampai ke Bumi Penang !...hehehe well,perasan....eapppp,HOMESICK! haha T_T tuuu diiaaaaaa ! huuuuu,nak balik...sob..sob..sob... :( ingat dah tua bangka tak homesick dah...rupanya sama je ! yesterday k...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded