Profile cover photo
Profile photo
Adplus ApS
About
Posts

Post has attachment
Den 5/10 fra 10:30 - 14:30 hos Dell i København og den 10/10 fra 16:00 - 20:00 hos Dandomain i Randers kan du høre Søren tale om hvordan man får succes med Google Adwords, samt tips og tricks til hvordan man kan optimere Black Friday og julesalget.

Den er 100 pladser begge steder, og vi lover, at det bliver ikke nær så tørt som det lyder! 😋

Du kan tilmelde dig på https://hubs.ly/H08zYLG0
Photo

Post has attachment
Med websiteinfo er det muligt at fremhæve særlige egneskaber ved dine produkter eller din tjeneste.

Læs her en guide til hvordan du laver websiteinfo i Google Adwords, og hvilke fordele websiteinfo har.

https://hubs.ly/H08y0-m0

Post has attachment
Størrelsesmæssigt er Adplus måske en Gravhund, men selvforståelsen er en stor Schäferhund, derfor har vi indstillet sigtekornet mod at blive Google Premier Partner - for det er de store drenge i klassen. Der skal bl.a. beståes en masse eksamener. For Sørens vedkommende blev Google Shopping bestået her til morgen. Majken napper den senere på ugen. :)
Photo

Post has attachment
//Opdatering fra Google//

Har din virksomhed mange brand-søgninger på Google, er denne opdatering nok noget for dig!

Det er nu muligt for alle virksomheder med en Google My Business konto, at poste opslag, tilbud eller events fra Google Business Listing.

Læs mere om hvad Google Posts er, og hvordan du laver det her.

Google Posts http://hubs.ly/H07YdK00

Post has attachment
Hvordan foregår et Grundlæggende Inbound Marketing Kursus. Hvis du arbejder med Inbound Marketing eller er i beslutningsprocessen om at skifte til HubSpot, er dette et kursus for dig! 👇

http://hubs.ly/H07TBr50

Post has attachment
Vi har i dag taget "Ekspert-hatten" på, og kloger os på DataFeedWatch-bloggen. DataFeedWatch er en uundværlig samarbejdspartner, hvis man arbejder med feeds i forskellige sammenhænge.

Læs den her:
http://hubs.ly/H07T3jn0

Post has attachment
Øg salget med begrænset tilbud.

Ser man på udbud og efterspørgsel, stiger efterspørgslen oftest, når udbuddet er begrænset. Begrænsning har en psykologisk effekt på mennesker. Når noget er begrænset, ønsker man det endnu mere.

Læs her, hvordan du kan bruge begrænset tilbud for at øge dit salg.

http://hubs.ly/H07zRbx0

Post has attachment
Vi har som mennesker tildens til at kopiere udseendet og opførslen af de mennesker, vi er omgivet af - I teori kaldes dette for 'Bandwagon effekten'. Læs her, hvordan du kan udnytte menneskets naturlige adfærd og denne effekt i din virksomheds markedsføring.

http://hubs.ly/H07slv-0

Post has attachment
Snart bliver det muligt at nå ud til flere med dine Shopping Annoncer. Det bliver nemlig, som noget nyt, muligt at få vist Google Shopping Annoncer på Display Netværket.

http://hubs.ly/H07nsN60

Post has attachment
Rom blev ikke bygget...

Det var dog alligevel rart at få en autogeneret mail fra Google omkring, at vores Google Shopping resultatet er så gode, at vi kan betegne os som et specialiseret bureau inden for Google Shopping.

Vi er egentlig berettiget til mange flere Google certificeringer, men mangler de sidste eksamener, så det kan påsken passende blive brugt på... :)
Photo
Wait while more posts are being loaded