Profile cover photo
Profile photo
nabila rahman
70 followers
70 followers
About
nabila's posts

Post has attachment
#eylacarimakan : GEEK OUT CAFE
Hi ! Harini nak share tempat makan yang best dengan korang dekat area damansara ni.  Pernah dengar tak about GEEK OUT CAFE ? Siapa yang tak pernah try , memang patut try sebab tempat ni unique and special.Nak tahu kenapa ? Sebab cafe ni penuh dengan action ...

Post has attachment
#eylacarimakan : GEEK OUT CAFE MY :)


Post has attachment
hi ?
Hi semua, rasa macam baru je lagi post tentang result semester 3 tu kan, rupanya dah dekat setahun lebih dah. gila lah, busy betul kot aku masa dekat kolej sebelum ni sampai tak sempat langsung nak jenguk blog ni. so, I'm back ! and this time for good and f...

Post has attachment
DORAEMON + VARSITY = HAPPYYYY !!!
Hye guys . Phewww lama bebeno tak update blog kan . Entah korang ingat lagi ke tidak dengan blog Dorachan nie . Huk3 . Semalam masa kitorang tengah kelas Ethics , Bunchit (bukan nama sebenar) beritahu dia ada nampak phone Doraemon dekat Kluang Parade . Pric...

Post has attachment
nabila rahman commented on a post on Blogger.
awal2 dulu rajin gak join smua ni . skrg da tak smpt :(

Post has attachment
Kek Batik Havoc !
Holla guys . Dah dekat seminggu rasanya tak blogwalking , rasa lain macam je . Tapi nak buat macam mana , busy . Sory ye semua . Insyaallah kalau sempat aku akan blogwalking and follow balik korang okay :) Lupa pulak , ni ha nak cerita . Aku ada buat bisnes...

Post has attachment
blog terbiar :(
Holla guys , woahh lama betul tak update kan ? Sangat busy bila dah naik kolej ni . Assignment bertingkek-tingkek ! haha Actually rasa bersalah sebab tak sempat nak blogwalking and follow balik kepada peninggal jejak di chatbox tu . Dont worry , i will do i...

Post has attachment
Thank You You !
Holla guys ! Harini happy sangat . Why ? Ada 3 sebab :  Petang takde kelas - Selalu petang ada kelas sebab belajar dekat kolej kemahiran ni , jadual memang tersangat pack . Start dari 8.15-5.00 petang . Rehat cuma dari pukul 10.15-10.45 . then 12.45-2.00 pe...
Wait while more posts are being loaded