Profile cover photo
Profile photo
Allene typicalmommy
397 followers -
#imladyadie
#imladyadie

397 followers
About
Posts

Post has attachment
Tips elak masalah rambut gugur dan berbau hapak
TIPS ELAK MASALAH RAMBUT GUGUR DAN RAMBUT BERBAU HAPAK Masalah rambut gugur dan rambut berbau hapak ni bukan masalah baru dalam kalangan wanita, terutamanya mereka yang berhijab atau bertudung. Seperti yang kita semua sedia maklum, rambut ibarat mahkota bag...

Post has attachment
Banyak sangat supliment yang ada di pasaran sekarang ni.... Sampai tak tahu nak guna yang mana...

Apa kata amik cuka epal sebagai supliment sihat korang. Dari kecil sehingga besar boleh amalkan. Mak2 plak boleh gunakan cuka epal menggantikan asam jawa dan cuka biasa dalam masakan harian...

Semalam buat nasi ayam guna cuka epal. Campur pada sos dan ayam... sedap... dalam masa yang sama... dah dapat manfaat cuka epal tu....

Nak tahu apa yang istimewa sangat cuka epal ni? jom singgah sini baca k...

Post has attachment
Jalan2 dalam malaysia je... baru part cuti di Genting Highland.... Janda Baik dan Bukit Tinggi sambung next entry...

Post has attachment
Allene typicalmommy commented on a post on Blogger.
Wah... buat nasi ayam... good idea ni kak

Post has attachment
Nak tahu rahsia wanita zaman dahulu sentiasa sihat walaupun beranak ramai. Tetap cergas jaga keluarga...

Air jamu... 100% asli. Rasa dia.... fuuhhhh sedap...

Post has attachment
Kenapa aku pilih Tyzara
Nak tahu cerita mommylin dan Tyzara, baca ni...

#ShampooTyzara , #ShampooSoya, #RawatRambutGugur

Post has attachment
PASTI pilihan kami untuk Hafidh Aryan
Assalamualaikum... Hai kesayangan semua. Finally Lin sempat juga curi masa untuk update cerita Hafidh masuk sekolah. Anak pertama oii... mesti la teruja. Teruja sampai semua nak beli baru. Spender dia pun pergi beli baru. Mahal sama macam harga orang dewasa...

Post has attachment
Kopi Pegaga - Kopi untuk sihat dan cantik
Assalamualaikum... Siapa suka minum kopi?? Mesti ramai yang sukakan kopi kan... Kan... Tak terkecuali lin sendiri... Memang hantu kopi. Bila dalam pantang bersalin, hari hari lah minum kopi O yang pekat tu, cicah pula dengan biskut lemak kering. Tak sedar b...

Post has attachment
Berlari untuk Kebajikan
KUALA
LUMPUR, DISEMBER 4, 2016 – Memasuki tahun keduanya, CP Group Malaysia dan rakan penganjur, Kedutaan Besar
Diraja Thai di Malaysia telah melancarkan CP Charity Fund Run 2016 bagi menjana
dana untuk membantu golongan kurang bernasib baik di kalangan mas...

Post has attachment
Berlari untuk Kebajikan
KUALA
LUMPUR, DISEMBER 4, 2016 – Memasuki tahun keduanya, CP Group Malaysia dan rakan penganjur, Kedutaan Besar
Diraja Thai di Malaysia telah melancarkan CP Charity Fund Run 2016 bagi menjana
dana untuk membantu golongan kurang bernasib baik di kalangan mas...
Wait while more posts are being loaded