Profile cover photo
Profile photo
aini ismail
17 followers -
Aini Ismail
Aini Ismail

17 followers
About
Posts

Post has attachment
percaturan hidup
dalam hidup ni, terlalu banyak sebenarnya dugaan yang perlu kau tempuh. same ade kau mampu untuk hadapinya, atau kau akan tersungkur dipertengahan. ~
Add a comment...

Post has attachment
selamat berpuasa semuaaa!
assalammualaikum, fuhhh hampir sebulan lebih tak update blog. patutla krikk krikk je. sejak handphone rosak tempoh hari, kemalasan menguasai diri. geram plak sebab tak boleh nak upload gambar. dah la mama ade hutang suci 1 entry birthday. sabar ye sayang ma...
Add a comment...

Post has attachment
dugaan buatmu si kecil
tempoh hari, Malaysia di kejutkan dengan berita mengenai kemalangan maut 3 beranak yang melibatkan suami, isteri dan bayi berusia 7 bulan meninggalkan 2 lagi anak perempuan berusia 7 tahun dan 4 tahun yang sewaktu itu tinggal bersama nenek.  entah mengapa h...
Add a comment...

Post has attachment
sabar jelah.....
aduhai apelah nasib. last week sehari sebelum pakyong outstation ke penang, iphone kak aini tetiba shut down. pastu bila try on kan balik, kat screen appear gambar usb cable dengan logo itunes. sampai ke sudah bila try on je kuar gambar tu. courtesy of goog...
Add a comment...

Post has attachment
Suci operate telinga Part II
Alhamdulillah lepas proses toreh tu (sorry aku tak tau medical term ape pasal toreh tu) suci nampak makin okay dan sihat. Operation untuk tutup lubang tu still tak dapat buat selagi umur suci belum 2 tahun. Time tu umur dia baru setahun 8 bulan. Beberapa mi...
Add a comment...

Post has attachment
Puting Botol Susu Asyik Putus!!
Ya ampun..... sabar sangat aku ni dengan budak berdua ni. Suci and Wahyu. Tak taulah aku lately dorang suka sangat gigit puting botol susu sampai putus okay. ko sanggup hari-hari tukar puting botol baru pastu gigit lagi sampai putus. Nak kata dorang gatal g...
Add a comment...

Post has attachment
Happy 4th Anniversary
Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi semalam 12 March setelah berbagai liku dan dugaan aku dan Pakyong dalam hubungan perkahwinan kami, Jodoh kami masih lagi kuat. 12 March semalam genap usia perkahwinan kami yang ke 4 tahun. Ya, mungkin bagi sesetengah ...
Add a comment...

Post has attachment
Tahniah Pemenang Giveaway!
Pertama sekali, aini nak ucapkan berbanyak terima kasih pada yang sudi untuk join giveaway mommasuci blog sempena anniversary perkahwinan aini dan suami yang ke 4.  Tq pada yang buat ucapan and doakan aini. Korang memang best!  So disebabkan itu, aini telah...
Add a comment...

Post has attachment
Senarai terkini nama peserta giveaway mommasuci
Salam sayang buat semua. Disini aini akan sertakan nama-nama peserta buat masa sekarang. Penyertaan masih dibuka sehingga 11 March 2015 jam 11.59 malam. Penyertaan anda amatlah aini alu-alukan... 1.  http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/wedding-annivers...
Add a comment...

Post has attachment
Senarai terkini nama peserta giveaway Mommasuci
Salam sayang buat semua. Disini aini akan sertakan nama-nama peserta buat masa sekarang. Penyertaan masih dibuka sehingga 11 March 2015 jam 11.59 malam. Penyertaan anda amatlah aini alu-alukan... 1.  http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/wedding-annivers...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded