Profile cover photo
Profile photo
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri
65 followers -
Scopul nostru este promovarea culturii manageriale moderne
Scopul nostru este promovarea culturii manageriale moderne

65 followers
About
Posts

Post has attachment
Beneficiarii MICESA din trei zone defavorizate din Municipiul Alba Iulia pot urma unul dintre cursurile de formare profesională oferite gratuit prin proiect, la capătul cărora vor primi diplome recunoscute în România și UE, dar și subvenții.

Cursurile oferite prin proiect sunt următoarele: măcelar, îngrijitor bătrâni la domiciliu, lucrător în comerț, agent de curățenie, agent de securitate, lucrător finisor pentru construcții, operator mașini unelte cu comandă numerică, croitor îmbrăcăminte, bucătar, tâmplar universal, competențe antreprenoriale.

În urma participării la cursul de „Competențe antreprenoriale“ și la sesiunile de consultanță/consiliere, persoanele interesate se pot înscrie la concursul de planuri de afaceri, în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile de 25.000 de euro pentru dezvoltarea unei afaceri.

http://www.fntm.ro/cursuri-gratuite-de-formare-profesional%C4%83-prin-proiectul-micesa-4786.html
Add a comment...

Post has attachment
În următoarele săptămâni se vor desfășura Conferințele de informare, motivare și de promovare a antreprenoriatului, din cadrul proiectului Start-up Urban, derulat de FNTM, ca lider de consorțiu, în parteneriatul cu Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.

Datele conferințelor gratuite sunt următoarele:
- 5 aprilie, între orele 12:00 și 17:00, la Sfântu Gheorghe. Locația: Sala Orchidea Events Center,
- 12 aprilie, Brașov
- 14 aprilie, Miercurea Ciuc
- 16 aprilie, Alba Iulia
- 17 aprilie, Sibiu
- 18 aprilie, Târgu Mureș

Avem deja confirmările de participare ale unor antreprenori, oameni de afaceri de succes și ale experților noștri, gata să răspundă tuturor întrebărilor legate de proiect, de modalitățile de realizare a unui plan de afacere viabil, dar și despre oportunități și riscuri în noile afaceri.
Add a comment...

Post has attachment
Invitam 14 antreprenori si manageri din companii de profil la misiunea economica dedicata industriei de morarit, panificatie si patiserie.
Delegatia este organizata in Bavaria, in perioada 19-23 iunie 2017, de catre Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si partenerul german Herbertz Dairy Food Service.
Componenta delegatiei romane va fi formata din 14 persoane de conducere din companii din domeniul moraritului si panificatiei, brutarii, patiserii si companii de profil.
Vor fi organizate vizite si intalniri cu peste 15 companii si institutii bavareze, furnizori de tehnologie si echipamente, inclusiv instalatii inovative - pilot sau echipamente second-hand, producatori de materii prime si produse conexe pentru industria de morarit si panificatie.
Selectia reprezentantilor tarii noastre se va realiza de catre Ministerul pentru Economie si Media, Energie si Tehnologie din landul Bavaria.
Misiunea economica e organizata prin programul Bayern - Fit for Partnership, sustinut de Ministerul pentru Economie din landul Bavaria, prin Bayern International.
Programul si Formularul de aplicare se regasesc in anunt.
Aplicati acum!
Add a comment...

Post has attachment
Cei mai bogati oameni din lume au obtinut succesul si prosperitatea dezvoltand propriile lor afaceri. Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitătile manageriale, atunci va invitam sa va inscrieti la Programul Antreprenor.

Programul de educatie Antreprenor se desfasoara prin intermediul noii platforme de e-Learning Edusa.ro, dezvoltata si lansata de FNTM in 2015.

Curricula Programului a fost dezvoltata prin proiectul Rural-Antreprenor, www.ruralantreprenor.ro, de FNTM impreuna cu parteneri din Spania si Germania, alaturi de cele doua platforme de promovare a produselor si serviciilor pe care cursantii le pot utiliza e-Business si e-Commerce.


Programul Antreprenor se studiaza pe o perioada de 6 luni de la inscriere si presupune parcurgerea a 6 module de curs:

Firma si mediul economic
Antreprenoriat si inovare
Managementul afacerii
Marketingul afacerii
Finantele si contabilitatea afacerii
Comunicare si negociere
Add a comment...

Post has attachment
Daca doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, atunci va invitam sa va inscrieti la Programul de educatie manageriala dezvoltat de FNTM.

Programul Manager se desfasoara pe o perioada de 6 luni de la inscriere, prin intermediul noii platforme de e-Learning Edusa.ro, dezvoltata si lansata de FNTM in 2015.


Programul Manager ofera instrumente utile pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, prin parcurgerea a 4 module de curs:

Plan de afacere
Management Financiar
Management strategic
Management de proiect
Add a comment...

Post has attachment
Pentru sprijinirea mediului de afaceri din sectorul turistic, FNTM a dezvoltat instrumente de educatie antreprenoriala si promovare online.


Programul Intreprinzator in turism se desfasoara pe parcursul a 6 luni pe platforma elearning.intreprinzatorturism.ro, prin parcurgerea a 5 module de curs:

- Management Turistic

- Plan de afacere – Cerere de finantare

- Management Financiar

- Marketing si Promovare

- IT&C

http://www.fntm.ro/programul-de-educatie-intreprinzator-in-turism-1478.html
Add a comment...

Post has attachment
Edusa.ro, initiativa FNTM, conecteaza persoanele interesate de invatare multidisciplinara cu furnizorii de educatie si organizatorii de evenimente.

Broker-ul de educatie Edusa promoveaza si vinde produse si servicii ale partenerilor sai:
o cursuri multidisciplinare pentru copii si adulti
o programe blended-learning
o cursuri traditionale
o cursuri e-Learning
o programe MBA
o tabere educationale
o pachete personalizate pentru organizatii
o evenimente de business
o evenimente dedicate dezvoltarii personale si profesionale
Add a comment...

Post has attachment
Vrei sa demarezi o afacere?
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM te invita sa iti aloci maxim 10 minute pentru a raspunde la intrebarile din studiul nostru dedicat antreprenoriatului.

Realizam o cercetare asupra nevoilor de formare si de consultanta ale persoanelor care doresc sa initieze o afacere.

Daca doresti sa deschizi o afacere, poti primi de anul viitor subventii in valoare de maxim 40.000 de euro, prin “Romania Start-up Plus”. Apelul „Romania Start-Up Plus”, lansat in cadrul POCU, este adresat persoanelor care doresc sa lanseze o afacere in mediul urban. Cei interesati se vor putea inscrie pentru a face parte din grupul tinta al proiectelor finantate.

Am dori sa cunoastem parerea ta despre aspectele abordate in chestionarul nostru.

Chestionarul online se completeaza la acest link, sau mai jos.
http://www.fntm.ro/sondaj-fntm--vrei-sa-devii-antreprenor---4074.html#sthash.fCVS4NJt.dpuf
Add a comment...

Post has attachment
Gala Premiilor e-Commerce, GPeC 2015, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania se afla anul acesta la cea de-a 10 editie. Evenimentul marcheaza primul deceniu de existenta printr-o suita de evenimente premium ce se vor desfasura in urmatoarele 8 luni:
 
•   GPeC Summit 11-12-13 Mai 2015
•   Intalnirile Consultative GPeC
•   Scoala de Vara de E-Commerce GPeC
•   GPeC Summit (editia de toamna – Noiembrie 2015)
•   Gala Premiilor eCommerce (Noiembrie 2015)
Add a comment...

Post has attachment
Portalul Cazarelapensiune.ro in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri au lansat spre vanzare "Pachetul educational complex pentru dezvoltarea afacerii turistice" impreuna cu "Agenda Managerului in turism".

Pachetul educational, pe suport DVD, contine:
• Acces la educatie turistica prin Programul e-Learning Întreprinzator în turism: 5 cursuri de management si cultura antreprenoriala
• 20 Povesti de succes: 6 filme despre afaceri de succes din turismul romanesc si 14 Filme inspirationale cu antreprenori si manageri de succes
• Perspective în turism: Rezultatele cercetarii de piata FNTM dedicate sectorului turistic de pensiune
• 4 Cursuri profesionale video pentru personalul HORECA: bucatar, ospatar, receptioner si camerista.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded