Profile cover photo
Profile photo
Stradius - Webdesign & Webdevelopment
3 followers -
Webdesign Webshop Online Marketing
Webdesign Webshop Online Marketing

3 followers
About
Posts

Post has attachment
IS UW WEBSITE NOG WEL UP TO DATE?
Jammer genoeg zijn er ontelbaar veel MKB ondernemers die geloven dat het werken aan een website stopt als de website eenmaal online staat. Door deze mentaliteit lopen deze ondernemers helaas potentiele klanten en omzet mis. http://bit.ly/2ij1NiT
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stradius helpt ambitieuse ondernemers in Limburg die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien zich online professioneel te presenteren, beter vindbaar te zijn in Google en in contact te komen met nieuwe klanten.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beste MKB ondernemers,

Een van de grootste ergernissen voor bezoekers is een trage website. Als een bezoeker te lang moet wachten voordat de website is geladen, kan de bezoeker afhaken en naar een andere website gaan. Daarbij is de laadsnelheid één van de factoren waar Google naar kijkt bij het bepalen van uw ranking in de zoekresultaten. Reden genoeg dus om hier regelmatig speciale aandacht aan te besteden.

Tips om de laadsnelheid van uw website te verhogen.

1. AFBEELDINGEN OPTIMALISEREN
Slecht geoptimaliseerde afbeeldingen hebben een grote invloed op de laadsnelheid van uw website. Het is natuurlijk altijd mooi om te laten zien dat u creatief bent en dat u een mooi design hebt maar het mag uiteindelijk niet ten koste van uw bezoekers gaan. Gebruik altijd tekst waar mogelijk in plaats van een afbeelding. Gebruik bij voorkeur tekst als hyperlinks naar uw andere pagina's in plaats van afbeeldingen. Het gebruik van slecht of niet geoptimaliseerde afbeeldingen maakt uw website "zwaarder" en is van grote invloed voor uw SEO. (Zoekmachine Optimalisatie)

Optimaliseer uw afbeeldingen. Vermijd het verkleinen van uw afbeeldingen door middel van HTML. Dit is trouwens een van de meest gemaakte fouten door ondernemers die gebruik maken van een Content Management Systeem zoals WordPress en Joomla. Als uw afbeelding origineel bijvoorbeeld 1200 bij 768 pixels groot is en u heeft een afbeelding nodig van 450 bij 300 pixels, verklein deze dan van te voren en niet via HTML.

Rangschik uw afbeeldingen op uw server netjes op categorie.
Uiteraard hebben uw geoptimaliseerde afbeeldingen een duidelijke naam. Geef altijd de juiste hoogte en breedte op. Maak vervolgens effectief gebruik van de alt en title tag.

2. KIES VOOR EEN GOEDE HOSTING
Goedkoop is duurkoop, dat geldt zeker ook voor uw webhosting.
Een goedkoop hostingpakket betekent vaak dat er op een server te veel websites actief zijn. Met als gevolg trage laadtijden of server-errors als resultaat. Investeer dus altijd in een goede webhosting.

3. OPTIMALISEER DE CODE VAN UW WEBSITE
Slecht geschreven HTML en CSS code, laadt langzaam. Zorg er voor dat uw website bestaat uit goed geschreven code. Browsers zijn slim, heel slim en weten precies wat de bedoeling is bij slecht geschreven code, echter wel ten koste van de laadtijd. Dit kunt u zelf controleren met de W3c validator.

Maak gebruik van externe Javascript en CSS bestanden en geen inline style voor de opmaak van de pagina's.

4. OPTIMALISEER UW VIDEO'S
Video aan uw website toevoegen kan de laadtijd van een website flink beinvloeden. Optimaliseer uw video's indien streamen via de website echt noodzakelijk is. Zorg altijd voor kleine video bestanden. Een veel betere optie is om uw video's op YouTube te plaatsen en deze op de website te embedden.
Met embedden plaatst u dus een verwijzing naar de betreffende video op YouTube. Dit heeft namelijk geen invloed op de laadtijd van uw website, en is goed voor uw SEO.

5. VERMIJD OVERBODIGE JAVASCRIPT
Leuk misschien zo'n digitaal klokje of de weersverwachting van de komende dagen. Maar is het echt een toegevoegde waarde voor uw website bezoekers? Als het niet direct van belang is voor uw website, verwijder deze dan. Alle JavaScript bestanden moeten namelijk worden ingeladen, hierdoor wordt uw website steeds trager en trager. Overbodige JavaScript kunt u dus het beste uitschakelen of nog beter gewoon verwijderen.

6. GOOGLE PAGESPEED INSIGHT
Drie seconden wachten is veel, vijf seconden al helemaal. En om dit "ongemak" met betrekking tot de laadtijd voor uw websitebezoekers tot een minimum te beperken, optimaliseren wij uw website voor Google. Google eist namelijk dat een website mobielvriendelijk, veilig en snel is en beloont u met een hogere ranking in de zoekmachineresultaten.

7. HOE GOED SCOORT UW WEBSITE?
Oordeel zelf: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Fwww.stradius.nl&tab=mobile

Is deze informatie ook interessant voor jouw netwerk?
Deel dit bericht dan gerust, wij waarderen dat enorm!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanaf vrijdag 22-12-2017 t/m 01-01-2018 zijn wij gesloten.
Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig en Succesvol 2018.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoi MKB ondernemer, begint u 2018 met een kwalitatieve website? Onze websites zijn supersnel, goed vindbaar in Google en altijd gericht op conversie. Kijk voor meer informatie op: http://bit.ly/2uZAjUb
Photo
Add a comment...

Post has attachment
GAAT GOOGLE UW WEBSITE ALS ONVEILIG WEERGEVEN? #MKB #WEBSITE http://bit.ly/2yoP8Gc
Photo
Add a comment...

Post has attachment
WAAROM IS EEN SNELLE MKB WEBSITE NOODZAKELIJK? #MKB #WEBSITE http://bit.ly/2z1CM63
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
GOOGLE MOBILE FIRST WORDT PRIMAIR http://bit.ly/2zkrydu
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded