Profile cover photo
Profile photo
PPC Média Online Marketing Kft.
91 followers -
Az AdWords nem költség, hanem befektetés! Velünk a befektetés megtérül!
Az AdWords nem költség, hanem befektetés! Velünk a befektetés megtérül!

91 followers
About
PPC Média Online Marketing Kft.'s posts

Post has attachment
Helló! Bővülés miatt keressük új PPC-s kollégánkat!


Post has attachment
Mostanában egyre gyakrabban találkozunk azzal a helyzettel, hogy a leendő AdWords hirdetőknek semmi elképzelésük sincs az ideális havi AdWords büdzséről és nem tudják megkülönböztetni a 20-30.000 forintos menedzsmentet a komolyabb kampányépítési és menedzselési díjaktól. No ezt igyekszünk most helyretenni.

Post has attachment
A Google meghívására Berlinben jártunk a hosszú hétvégét megelőzően, hogy a 2015-ös ‪#‎ReadyToRock‬ verseny egyik győztes csapataként átvegyük a jól megérdemelt trófeánkat. 🏆💪
PhotoPhotoPhoto
2016-05-18
3 Photos - View album

Post has attachment
Fontos változás a Google találati listáján világszerte❗ 
Eltűnnek a jobb oldali keresési hirdetések, és esetenként 4 hirdetés is megjelenhet a találati lista tetején. A termékhirdetések, melyek Magyarországon még nem elérhetőek, továbbra is megjelenhetnek a jobb oldalon.
Photo
Photo
2016-02-22
2 Photos - View album

Post has attachment
💲Ha fontos a megtérülés, és mégis Display kampányokban gondolkodunk, akkor mindenképp érdemes aktiválnunk a mostanában megjelent/hamarosan minden fiókban elérhető legújabb funkciót >>>
★ Display Select Keywords ★, amely nemcsak a weboldal kontextusát, de a felhasználói viselkedést is (mint például keresési előzmények) figyelembe veszi, így nagyobb esélyünk lehet a konvertálni szándékozó ügyfeleket elérni.
Photo

Post has attachment
AdWords szakértőt keresünk legalább két éves aktív tapasztalattal!
Ne habozz jelentkezni! :)

Post has attachment
Megérkezett Magyarországra is a Google átirányító szám. 📲 
A telefonszámra leadott kattintást már eddig is tudtuk konverzióként mérni, de most ezzel a megoldással egy általunk megadott hosszúságig tartó telefonbeszélgetést mérhetünk híváskonverziónak.
További infó: http://goo.gl/flWzlX
Photo

Post has attachment
Hogyan szerződjünk AdWords ügynökséggel?
Bármennyire triviális, fontos tudni, hogy a szerződésben leírtak határozzák meg az az együttműködés alapjait és akár sikerességét is. A kényes kérdésekre külön ki kell térni, hiszen azt szokták mondani, hogy „Szerződéskor kell minden olyan témát megtárgyalni, amiről később nem szeretnénk beszélni”. 

Post has attachment
Képes hirdetések három alap pillére az üzenet, az arculat és a design.
Az alábbi linkről elérhető 16 pontból álló checklist segítségével ellenőrizheted, hogy képes hirdetésedből valóban kihoztad-e a maximumot. Ellenőrizd le most!
https://goo.gl/a0F8KC
Photo

Post has attachment
Lehetséges, hogy már nem csak az organikus találatnál fogunk találkozni a #Mobilefriendly  taggel? A Google el kezdte tesztelni a Mobile-friendly megjelölést az #AdWords  hirdetések mellett.
http://goo.gl/J1KRfc
Photo
Wait while more posts are being loaded