Profile cover photo
Profile photo
Karin Ardefelt
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment
 I går den sjunde juni delades diplom ut av den norske näringsministern på departementet i Oslo. Det var sju nya resmål som blivit godkända enligt den norska hållbarhetsmärkningen för destinationer ”Baerekraftigt reisemål/Sustainable Destination”, varav två av dem är de svenska destinationerna Sälen och Idre, de första utanför Norge att få märkningen.
Add a comment...

Post has attachment
Bengt Welin tog kontakt med mig för några dagarsedan för att informera om att det just nu bland annat finns pengar för cirka femton Projektstöd till företag. Av den anledningen vill jag nu sprida denna information vidare till er. Det finns fortfarande 2 998 716 kr kvar att fördela till projektstöd för företag. Kanske är detta något för dig?
Add a comment...

Post has attachment
Det kommer att vara 120 utställare -10 visningshus på Fritidshus och frilufsmässan på Idre 2 och 3 juni. Tider, utställarna och visningshusen ser ni tydligt på bilderna nedan. Det är lite extra roligt tycker jag att det kommer finnas något för alla åldrar, bland annat så kommer det att finnas minigrävare för bar, golf, terrängbana med 4-hjuling, hinder/terrängbana med montainbike, motorsågsskulptering, samekultur, klappa huskys.
Add a comment...

Post has attachment
Tema: Företagsklimatet i Älvdalens kommun 2018
Välkommen till ett dialogmöte om företagsklimatet i Älvdalens kommun! Vi kommer tillsammans att gå igenom och analysera vad företagen egentligen tycker om företagsklimatet, dyka ner i resultaten från årets enkätundersökning och lyfta diskussionen om hur företagsklimatet i Älvdalens kommun kan utvecklas. 
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Här vill vi bara kort uppmärksamma er företagare om att det börjar att bli fullt på Fritidshus & Friluftsmässan - Särna, Grövelsjön Idre, vilken kommer att hållas uppe på Himmelfjäll
2-3 juni 2018. Jag har i dag fått reda på att utställningsplatserna i tältet är fullbokade men det finns fortfarande platser kvar ute. Som sagt det finns fortfarande platser kvar. "Det är först till kvarn som gäller".
Fritidshus & Friluftsmässan 2-3 juni
Fritidshus & Friluftsmässan 2-3 juni
naringslivalvdalen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Vi på näringslivskontoret har blivit ombedda att ge lite information om näringslivet i Älvdalens kommun.
Vi kommer börja med att lyfta fram några utmaningar som vi har identifierat här hos oss.
Sedan kommer vi att visa på vart skatteintäkterna kommer ifrån i kommunen.

 
Add a comment...

Post has attachment
Nu är det dags för bybor från Nornäs och Sörjön med omnejd att göra sin röst hörd. Hela Sverige ska Leva och kommunbyarådet inbjuder lokala utvecklingsgrupper och lokala företagare till Nornäs bygdegård 3/5 för att samtala med syfte att finna hållbar serviceplanering här hos oss.
Add a comment...

Post has attachment
Välkommen till Frukostmöte på Särna Camping 17 april. Där kommer du att få lite information om de satsningar som Särna Camping / Lenas kök & bar har gjort och de utmärkelser som de fått. Stefan Nordin ordförande företagarna kommer att tala, Helena Adolfsson kommer att berätta om Särna festvecka, Meet and Greet. Diverse Kommuninformation får ni från näringslivskontoret, kommundirektör Stefan Linde, och kommunalråd Peter Egardt. Sigrid Larsson kommer för att skapa dialog om vår service, Ett projekt under organisationen Hela Sverige ska leva, Madeleine Eriksson, Arbetsförmedlingen kommer att informera om "Gör plats", Kina Martinsson. från Visit Dalarna kommer, Karin Ljuden F7 kommer att tala om det aktuella ämnet, generationsskifte. Därefter kommer det nyinflyttat företaget, Bammertjänsten AB berätta som sin verksamhet. Sist men inte minst så är det Niklas Nouvel tur att informera om Fritidshus- och friluftsmässan.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded