Profile cover photo
Profile photo
Suhaiza Shamsudin
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
.:: Breakfast ::.
Assalamualaikum Breakfat apa pagi nie ... Aljamdullilah hari nie sempat masak hehehe Agak lama x post gambar2 masak HEHEHE Tgok bahan dah tahu nak masak apa kan HEHEHE senang masak western2 nie ... anak2 pon suka ... :)  HEEEE ....Makaroni Carbonara ... Okl...

Post has attachment

Post has attachment
.:: Selamat Pagi ::.
Asslamaualaikum Selamat pagi semua ... Mulakan hari nie dgn mood ceria ... hari nie anak2 pon x buat mummy bising pagi2 HEHEHE Maka mummy bermood baik sepanjang pagi ...  Abid je ... pagi td van dah sampai depan rumah ... sibuk lagi depan cermin menyikat ra...

Post has attachment

Post has attachment
.:: Update Order bakery & Majlis Aqiqah ::.
Assalamualaikum Lunch Hour sekarang ... mehla kiter menghapdet belog ... janji belog x kekal suram seperti sebelum nie ... Minggu nie nak ceria2 sentiasa ... kata nak awet muda kene happy2 selalu ... hehehe .. tp ada jer yg spoilkan mood kiter kat opis nie ...

Post has attachment

Post has attachment
.:: Kids Fun activity ::.
   Bersambung cerita PD .... bila nak abis la yerr Pagi lepas breakfast kami buat aktiviti anak2 ... Owh yaaa ... lupa nak bercerita pasal breakfast HEHEHE Gambar pon x der nak share ... breakfast super duper sedap ... banyak pilihan .. mmg puas hati ... Ki...

Post has attachment

Post has attachment
.:: Update Order Bakery -Oreo Cheese Cake & Choc Moist Cake ::.
Assalamualaikum .. Salam Jumaat Kiter sambung citer PD Next Entry yerr HEHEHE Pagi nie mood anak2 baik bangun pagi. Tiada adengan menangis yang membuat mummy bertukar hijau HEHEHE Breakfast roti Nutella je dah buat diorg happy HAHAHA ... Sebenarnya mummy x ...
Wait while more posts are being loaded