Profile cover photo
Profile photo
Cik Kechik
95 followers
95 followers
About
Cik Kechik's posts

Post has attachment
Trip To Langkawi....Again!
Assalamualaikum. Hallo hallo.....Ahhhh aku ni jarang-jarang rasanya update pasal bercuti secara live mahupun sejurus lepas balik dari bercuti tu. Biasanya cuti aku basi-basi belaka. Eh rajin sket laa... Bukan pe. Lately ni kerja lebih banyak dari masa terbu...

Post has attachment
World Cup Asia 2014 in Langkawi
Assalamualaikum w.b.t.. Baru-baru ini (tak berapa nak baru) iaitu pada 6-9 November 2014 telah berlangsungnya perlawanan paintball World Cup Asia 2014 yang diadakan di Mahsuri International Exhibition Centre, Langkawi. Perlawanan bermula seawal jam 8.0 pagi...

Post has attachment
Cuti-cuti Malaysia
Orait lupekan seketika masalah kereta. Biaq pi pandailah centre nak kasi setel camne kn.. Wuhuuuu kali ni aku tak nak simpati pun. Cume nak share long vacation aku ke Langkawi dengan makcik aku sebelum diijab kabulkan on June 2014. Congratulations in advanc...

Post has attachment
Malang Tak Pernah Ada Bau !!
Assalamualaikum w.b.t Aduiiiyoiii lame betul rase tak hapdet blog. Selamat hari rabu, selamat menghadapi stress bekerja, selamat untuk semua. So arini aku memang sesaje nak share cerita sedih aku. Mohon simpati dari kalian ek..Heeee.. Hari sabtu, 15/02/2014...

Post has attachment
Sembang 2014
Assalamualaikum~ Mohon bincangkan secara berhemah dan bijaksana. ppffttt~

Post has attachment
Friendship Forever Trip 2013
Wahhh tajuk kemain. Dah lepas family day, frenship day plak. Coming soon, sibling day plak. Ahaks~ Event ni di anjurkan oleh geng-geng ofismate akak ipar aku. Hah kau. Geng akak ipar pun aku boleh join. Betape peramahnye aku ni kan. Holiday kali ni di buat ...

Post has attachment
Family Day Siri 2/2013
Ohhhamboiii kemain bercuti berjalan saje kan aku ni. Haa yela sementare ade orang ngajak, aku on jek. Family day kali ni diadakan di Permaisuri Resort,Port Dickson. Ehh Port Dickson lagik! Ehehe.. Tapi takpe lain tempat. Kalau tempat same, aku pun boleh mun...

Post has attachment
Selamat Pengantin Baru Bell !!
Assalamualaikum.. Hee ni cerite basi punye tapi nak masukkan jugak. Maklumla bz kununnye.. 12 Oktober 2013 bersamaan hari Sabtu, ex-classmate; Siti Sohibul Nabilah Abdullah telah selamat di ijab kabulkan seraya selamat jugak menjadi isteri yang sah kepada E...

Post has attachment
Cik Kechik commented on a post on Blogger.
Haaaa sedihnye...moge syurga ganjarannye..

Post has attachment
Terima Kasih En.Hotlink!!
Assalamualaikum!! Hey hey hey..Mood sangat-sangat super duper happy tahap naga. Haa nampak tak betape happy sangat aku ni. Brape ari lepa...
Wait while more posts are being loaded