Profile cover photo
Profile photo
fatimah mohammad ali
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
welcome 2017
assalamualaikum semua....... serius dah setahun lebih x buka blog ni..sampai email dengan password pon dah lupa..dasyat betul laa aku ni..terlalu banyak perubahan yang berlaku....aku dah pon bergelar seorang isteri dan kini menjadi ibu kepada muhammad zayd ...
Add a comment...

Post has attachment
bawal crepe bidang 60 rm13
assalam semua..hari ni nk post pasal bidang 60...saya jual bidang 60 sahaja... ni bawal crepe tau... -kain tidak jarang -senang bentuk - tidk perlu pakai inner -labuh depan belakang yer... saya jual harga 13 sahaja....rm13 sahaja,,,,,beli 3 helai ke atas sa...
Add a comment...

Post has attachment
**
Ada yg pm betol ke hrga inai rm 10 sepaket??? Yes!! Betol...kita bgi murah sbb nk clear stock inai...sbb lepas rya nk buka stock baru....huhu So yg mna teringin nk pkai inai celup ni cpt2 pm yer...ada beberapa paket lg dah...esk sy mula pos bgi pmbyran shgg...
Add a comment...

Post has attachment
zinc complex
nk citer pasal kebaikan zinc complek  heart emoticon   heart emoticon 1. Mengaktifkan 200 jenis enzim Zinc berkebolehan menggabung DNA, RNA, dan Protein, seterusnya merangsang regenerasi sel. Ia juga mengaktifkan lebih 200 jenis enzim di dalam badan untuk m...
zinc complex
zinc complex
kisahhidupimahumaira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA BANCUH ESP
ESP TAK SEDAP? BETOL...first sy try ESP tahun 2013...first time shake tu rasa nak muntah..siyes x tipu...tpi bila dah tahu caranya MACAM SUSAH NK TINGGAL ESP..ye la.meh saya ajar cara nak minum ESP...BUAT MASKER PON BOLEH....Suka kan? ~ Ambik satu sudu esp ...
CARA BANCUH ESP
CARA BANCUH ESP
kisahhidupimahumaira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INAI SERBUK ASLI
ASSALAMUALAIKUM semua...selamat petang....petang ni nk share pasal inai segera ni...segera???ehh mestilah sebab inai ni 5 minit dah siap tauuu....tggu bancuh n pakai jer....berapa lama nk pkai??korang pakai x smpai 30 minit pon dah merah tau apatah lagi 5-6...
INAI SERBUK ASLI
INAI SERBUK ASLI
kisahhidupimahumaira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN GARLIC SHAKLEE
bawang putih....bawang putih.....bawang putih.........................                                                                    siyes saya x suka bawang putih..tpi alhamdulilah garlic ni saya boleh telan...huhu....yela kan mana nak nya ari2 makan ...
KELEBIHAN GARLIC SHAKLEE
KELEBIHAN GARLIC SHAKLEE
kisahhidupimahumaira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
j0m ketahui rahsia herbal blend shaklee  heart emoticon   heart emoticon Apa kelebihan Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni? Banyak sangat! Antaranya: -Telah diuji secara klinikal dan berkesan melembutkan kulit yang kasar, pecah tumit, pecah-pecah di bahagia...
seindah namaku fatimah azzahrah
seindah namaku fatimah azzahrah
kisahhidupimahumaira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GLA COMPLEX!!
ASSALAMUALAIKUM SEMUA....JOM TGK APA KEBAIKAN PRODUK SHAKLEE NI..  SAYA PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH BOLEH MSG/WASAP SY UNTUK SEBARANG PERTNYAAN 0148694513 GLA yang dihasilkan oleh borage oil dari bunga borage mengandungi kepekatan di antara 20-24% GLA nya ber...
Add a comment...

Post has attachment
KEBAIKAN ESP SHAKLEE
SIAPA PERLUKAN ESP?? Sesuai untuk semua: 1. Individu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan cergas. 2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberi rasa kenya...
KEBAIKAN ESP SHAKLEE
KEBAIKAN ESP SHAKLEE
kisahhidupimahumaira.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded