Profile cover photo
Profile photo
Damia Umairah
1,205 followers
1,205 followers
About
Posts

Post has attachment
Salam. Biasalah, hidup kadang2 begini la, harus terima dengan hakikat mulut orang selagi nak berkata dia sahaja yang betul. Tak kawen dikata tak laku, apabila dah kawen ada juga yang dikatakannya. Seperti contoh diatas la, bila tak buat majlis dikatakannya berkira, bila dibuat majlis besar2an kata membazir dan menunjuk2. inilah yang harus diterima cuma mampu tersenyum dengan orang2 seperti ini. 
Add a comment...

Post has attachment
Salam, sedapnya. pernah masak macam ni tapi guna ikan talang. memang sedap tambah dengan nenas dan makan nasi panan2 wooww terangkat hiiih.
Add a comment...

Post has attachment
Salam PCL, sememang sabar itu paling penting, maklumlah apabila dua jiwa bersatu denga dua karekter yang berlainan memang kesefahaman dan memahami  kehendak itu juga penting kan?
Add a comment...

Post has attachment
Salam pagi, hai baby yang tersengih comel tu, makan apa tu, ke tolong mama masak hiiii. seronok tengok telatah anak kan. 
Add a comment...

Post has attachment
Salam, Wow cantiknya Langkawi ni ye, berkenan tengok keadaan kat sana nampak BEST sangat la. 
Kenangan ke Langkawi ~ 1st Day
Kenangan ke Langkawi ~ 1st Day
ourmemoria.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ada suatu masa dulu, masalah jerebu agak teruk nak drive pun kena pasang lampu sentiasa walaupun hari siang.
Add a comment...

Post has attachment
Salam dan morning As, comelnya baby sufi. bagus dan mudah kan, tak payah nak dodoi lelebih. nanti ada anak suatu hari nanti boleh la amalkan tips as ni.
Add a comment...

Post has attachment
Salam Ukhuwah dan kenal. ada baik dan buruknya juga. apa-apa pun selalu orang akan cakap macam tu la. saya punya wall saya punya suka la. kita sebagai pemerhati senyap seribu bahasa.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded