Profile cover photo
Profile photo
Ain Nadia
108 followers -
Shoot for the moon even if you miss. You will stand among the stars.
Shoot for the moon even if you miss. You will stand among the stars.

108 followers
About
Ain's posts

Post has attachment
Espiyem part 1
Hi and assalamualaikum little moon out there. Seperti yang kita semua tau result espiyem akan keluar minggu ni hari KHAMIS! OH MYYY gucci.  k tetiba. me is so nebess. Mintak tolong doakan sy ye n semua batch 99 lulus dengan cemerlang insha allah. Kitorang ...

Post has attachment
no title
I lost my bestfriend, love, money, and fame just because of stupid trivial misunderstanding, but learned to stand out from this fall to become a better human being than yesterday.. I am just 18 but the experience that i've been thru is beyond the expectatio...

Post has attachment
Wordless Sunday
Paling bestkan, bila kita 'jatuh; Masa tu kita boleh tatap wajah2 yang setia dengan kita. Yang sayang kita kerana Allah dan bukan sebab lain.. Wajah2 itu akan sentiasa dalam setiap doa kita. Yang mejauh tu.. Biarlah dia pergi jauh. Kita tak rugi apa-apa pun...

Post has attachment
Sanah helwah, Dearself!
Hi and Assalamualaikum, little moon out there. Nak nyanyi sikit boleh? hewhew Allah selamatkan kamu . . . Allah selamatkan kamu . . . Allah selamatkan Ain Nadia Syahmina . . . Allah selamatkan kamu! Sanah helwah dearself, Moga diriku menjadi lebih matang me...

Post has attachment
2017
Assalamualaikum. lama dah ak tak hupdate blog ni. krikkrik je rasa terbior lama. masih ada ke yg dtg menjenguk tu? hihi tkasih ler. yg tinggal footsteps tu akan ku jejaki kembali blog engkome ye. acewah. 2017 bermula la azam baru, matlamat baru n kehidupan ...

Post has attachment
Fesyen Terkini Remaja Bertudung
Trend fesyen terkini remaja bertudung memperlihatkan pelbagai gaya hijab terkini dengan stail yang moden. Populariti trend fesyen Muslimah ini naik mendadak selepas menjadi gaya pilihan bagi fashionista Muslimah moden. Golongan ini semakin dikenali sebagai ...

Post has attachment
Dunia
Kadang-kadang diri kita terleka dengan dunia Sehingga kita terlupa pada penciptaNya Kadang-kadang terasa susah Dalam meniti kehidupan Sehingga rasa peritnya kemanisan Kadang-kadang terasa seronoknya kebebasan Sehingga hati terasa sempit dan kehitaman Tapi.....

Post has attachment
Sahabat
Sahabat. 💞 Suasana yang tenang. Angin yang mendamaikan jiwa. Langit biru yang menyejukkan mata. Kelihatan Ja sedang duduk sambil termenung melihat langit. Butir-butir air mata mengalir di pipinya. ** "Em ja, kau okay?" tanya Haura kehairanan. "Aku okay. Do...

Post has attachment
Mini Giveaway By Nuha
klik banner

Post has attachment
SEGMEN : "Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels"
Tamat: 1 Mei 2015
Wait while more posts are being loaded