Profile cover photo
Profile photo
Khairul Anam
6,622 followers -
ONEXOX Authorised Dealer
ONEXOX Authorised Dealer

6,622 followers
About
Posts

Assalamualaikum. Selamat pagi & salam sejahtera.

Semoga hari ini lebih baik daripada hari-hari sebelum ni.

Post has attachment
Pengalaman pertama kali guna servis #Bateriku. Kereta ada masalah #baterikong boleh contact mereka untuk bantuan.

http://anarm.net/bateriku-com-bantu-masalah-bateri-kereta-kong.html

Post has attachment

Post has attachment
SEASON PASS HAPPY HOUR!
----------------------
Seperti biasa.. Setiap minggu pengguna simkad #ONEXOX ditawarkan promosi Pakej #SeasonPass #HappyHour. Tawaran berubah-ubah setiap minggu.
.
Tawaran untuk minggu ini — Dapatkan Tabung Data 2GB dengan harga RM29 sahaja.
.
Tarikh Pembelian : 19 - 21 Oktober 2016
Waktu Pembelian : 12.00pm hingga 4.00pm
.
Cara beli, taip SMS :
▶ SP JOM2GB hantar ke 22111
.
Pastikan baki kredit mencukupi sebelum hantar SMS pembelian.
.
.
Info lanjut tentang Season Pass - http://bit.ly/InfoSeasonPass
✆ 011-3244 8800
Photo

Pukul 12 lebih dah. Tidur. Esok kerja.

Mulanya semangat berkobar-kobar nak buat 'sesuatu'. Semangat tinggi. Motivasi pun tinggi. Bersungguh-sungguh dan penuh dengan keyakinan..
.
2-3 hari atau 2-3 minggu atau 2-3 bulan kemudian, habis semuanya entah ke mana. Semangat, motivasi dan keyakinan... HILANG!
.
Jangan la jadi macam tu ye..

Bisnes "repeat sale" yang tinggi adalah :
1. Bisnes telekomunikasi
2. Bisnes minyak
3. Bisnes makanan
.
Jadi, antara 3 jenis bisnes ini jika ada modal RM90, anda nak mulakan dengan bisnes yang mana?
.
Saya sekarang berkecimpung dalam bisnes telekomunikasi.

Post has attachment
Ada ke kawan-kawan Facebook belum tukar nama sebenar? Atau ada yang berkeras tak nak tukar?

Post has attachment
Peluang Masuk Senarai Blog Sifu Blogger dan Pakar SEO Malaysia

Post has attachment
Ada user suka beli simkad nombor belakang XXXX. Satu family guna nombor belakang yang sama. Nice!
.
FYI, guna prepaid ‪#‎ONEXOX‬ ni boleh buat tetapan Friends & Family untuk dapat kadar call dan sms lebih jimat. Setkan 10 nombor pilihan tak kira dari mana-mana telco sekalipun, termasuk nombor telefon rumah. Enjoy 6sen/block (1 block 30 saat).
.
Dan lagi boleh pantau penggunaan prepaid melalui akaun Selfcare, boleh buat tetapan akaun² sub-line, check bill statement, topup, langgan mobile data, etc.
.
Nak tukar ke ONEXOX sila whatsapp:
01132448800

http://my.onexoxplan.com
Photo
Wait while more posts are being loaded