Profile cover photo
Profile photo
Gerjan Schoemaker
242 followers -
Internetstrateeg & Meditatiedocent
Internetstrateeg & Meditatiedocent

242 followers
About
Posts

Post has attachment
Nieuwe site opgeleverd https://www.payrollforall.nl. De site is SEO geoptimaliseerd en klaar voor een promotiecampagne.
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
Eind januari begin ik weer met een nieuwe reeks meditatielessen. Kijk op http://meditatiezwolle.nl #Meditatie #Zwolle
Eind januari start Patipada Meditatie Zwolle nieuwe meditatielessen en mindful movements. Kijk voor meer info op http://meditatiezwolle.nl
Patipada | Meditatie Zwolle
Patipada | Meditatie Zwolle
meditatiezwolle.nl
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content

Wij zoeken internetmarketeers die mee willen doen in een nieuw dropshipping concept. Wij hebben een nieuw dropshippingsyteem ontwikkeld. Je krijgt als reseller (kosteloos) een eigen webshop die je eenvoudig met de database van de dropshippingleveranciers kan vullen. Klantencontact en retouren worden door de leverancier gedaan. Als reseller moet je dus de vormgeving van de shop doen (je krijgt een basistemplate) en zorgen dat je bezoekers/sales geneert. Stuur mij een e-mail of DM als je interesse hebt. Bedankt!
Add a comment...

Wij zoeken dropshipping resellers. Wij hebben een nieuw dropshippingsyteem ontwikkeld. Dit draait nu al een poos in een testfase maar het is nu eindelijk zover dat we naast onszelf met andere resellers willen werken. Dit moeten internetmarketeers zijn die ervaring met e-commerce hebben. Zelf draai ik al mooie omzetten als reseller. Je krijgt als reseller (kosteloos) een eigen webshop die je eenvoudig met de database van de dropshippingleveranciers kan vullen. Klantencontact en retouren worden door de leverancier gedaan. Als reseller moet je dus de vormgeving van de shop doen (je krijgt een basistemplate) en zorgen dat je bezoekers/sales geneert. Nu dacht ik dat er hier wel mensen zijn die hierin mee willen doen? Stuur mij even een DM met je ecommerce ervaring. Wij hebben nu meerdere branches waarvoor resellers aan de slag kunnen.

Graag wil ik van mijn webshops een overzicht van de volgende KPI's per mail toegestuurd krijgen:
- Omzet vergeleken met vorig jaar
- Omzet via Organisch vergeleken met vorig jaar
- Omzet via Adwords vergeleken met vorig jaar
Als het even kan ook de kosten via Adwords vergeleken met vorig jaar.
Daarnaast nog een keer dezelfde KPI's maar dan vergeleken met vorige maand.

Is dit überhaupt mogelijk via Analytics? Via rapporten?
Of moet je de periode die je wilt vergelijken telkens weer aanklikken en kan je dus niet automatisch een vergelijk met vorig jaar en vorige maand maken?

Post has attachment
Add a comment...

Hoeveel invloed heeft het op je categoriepagina's als je productpagina's voornamelijk dezelfde content als andere webshops hebben? Zal dit invloed op de domein autoriteit en zo dus ook de categoriepagina's hebben? Ik heb enkele webshops met meer dan 10.000 artikelen waarbij de productinfo uit de feed van de fabrikant komt. Het is natuurlijk ondoenlijk om dit allemaal bij langs te gaan. 

En hoe zal Google dit beoordelen, de webshop die het eerst de content heeft ingeladen is leading en de shops die daarop volgen worden aangemerkt als duplicate?
Wait while more posts are being loaded