Profile cover photo
Profile photo
nabila chococo berry
About
nabila's posts

Post has attachment
♥ Ciri-ciri Perempuan Solehah ♥
Assalamualaikum.Alhamdulilah kerana aku masih diberi peluang untuk hidup dan dapat lagi menjalankan tanggungjawab sebagai seorang Muslim.Hari ni aku nak bercerita tentang PEREMPUAN SOLEHAH. Nak cakap aku ni solehah,belum sampai tahapnya lagi.In syaa allah,s...

Post has attachment
♥ LOVE IS FEELING ♥
Assalamualaikum pembuka bicara.Dah lama kan aku tak menulis blogger ni.Actually,aku dah malas dah nak update blogger ni,but adik aku cakap sayang kalau terbiar kan macam tu jer.So,aku mula aktif kembali. ♥ LOVE IS FEELING ♥ - Selepas apa yang dah terjadi,ke...

Post has attachment
i hope i can do suprise for you 
Wait while more posts are being loaded