Profile cover photo
Profile photo
Dr Voicu
25 followers -
Frumusetea vine din Interior, Las-o sa se Vada!
Frumusetea vine din Interior, Las-o sa se Vada!

25 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Desfasurarea unei consultatii pentru marirea sanilor - Clinica Bendis
Add a comment...

Post has attachment
Noul film de prezentare clinica Bendis, Dr. Radu VOICU
Add a comment...

Cu aceasta postare incep sirul unor articole dedicate frumusetii si implicatiilor acesteia asupra stilului de viata. Este adevarat ca aceste articole sunt dintre cele mai interesante pe care le-ati citit in ultima vreme si deasemenea nivelul lor informativ va va atrage si pe viitor.

Va urez lectura placuta!

Cu stima
Dr. Radu VOICU

Hai sa vorbim despre nas!

Cat de mic poate fi sau ar trebui sa fie un nas? Exista 4 mari criterii in functie de care se fac aceste consideratii: sex, varsta, inaltime si preferinta.

SEX: De obicei o femeie poate avea un nas mai mic si mai in vant decat un barbat. Un nas mai scurt poate da o imagine placuta unei femei dar un barbat nu doreste sa aiba un nas mic deoarece in cultura de astazi acesta nu exprima un look masculin.

VARSTA: O persoana tanara poate avea un nas mai scurt comparativa cu o persoana in varsta. Nasul tinde sa se alungeasca in timp. De fapt nu este o alungire reala dar conexiunile care tin cartilajele varfului nasului suspendate de sheletul din partea superioara slabesc si varful cade usor dand aspectul de nas mai lung. In general se asociaza un nas lung cu o persoana in varsta. Cand se decide asupra lungimii nasului chiar daca scopul este scurtarea lui recomand o lungime mai mare a nasului daca pacientul este mai in varsta decat in cazul unui tanar.

INALTIME: Inaltimea persoanei joaca un rol important in stabilirea dimensiunilor nasului datorita contactului vizual cu cei din jur. Cand privesti la o persoana inalta privesti in sus si ai o imagine mai buna asupra narinelor. Daca nasul este scurt imaginea prezinta narinele in totalitate ceea ce nu este placut vederii. De aceea o persona inalta este indicata sa aiba un nas mai lung. O persoana cu o inaltime medie daca priveste spre o persoana mai scunda priveste in jos, unghiul de vedere neputand prezenta narinele ci mai mult dosul nasului. Din acest motiv persoanle mai scunde este indicata sa aiba un nas mai scurt in asa fel incat narinele sa poata fi vazute.

PREFERINTELE: Deasemenea preferintele pacinetilor in legatura cu dimensiunile nasului reprezinta un factor important de luat in seama.

Pentru informatii completa despre rinoplastie va recomand www.rinoplastie.ro .
Add a comment...

Bendis Medical este un cabinet de consiliere in domeniul chirurgiei cosmetice si plastice a carui activitate este coordonata de dr. Radu VOICU - medic primar chirurgie plastica si reconstructiva.
Serviciile oferite de Bendis se adreseaza atit femeilor cit si barbatilor.
La Bendis primiti consiliere asupra interventiilor cosmetice si plastice pe cere le efectuam la nivelul fetei si corpului dumneavoastra.
Punand impreuna dorinta dumneavoastra de a realiza o schimbare si experienta noastra profesionala, vrem sa iesim in intimpinarea asteptarilor dumneavoastra. Credem ca, intelegindu-va mai intai motivatia, va vom oferi serviciile potrivite nevoilor dumneavoastra.
Principiul pe baza caruia echipa Bendis isi defasoara activitatea este ca orice interventie chirurgicala cosmetica sau plastica trebuie sa fie rezultatul direct al comunicarii cu pacientii nostri.
Realizata in deplina cunostinta de cauza, o astfel de interventie este in masura sa va schimbe in bine atit viata personala cit si pe cea sociala.
Pentru a va facilita perioada de adaptare la schimbarea efectuata, Bendis va ofera si servicii de consiliere postoperatorie.
Pacientii nostri spun ca cel mai mare merit al specialistilor din echipa Bendis este ca vad frumusetea dincolo de aspectul fizic si reusesc sa o aduca la suprafata.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded