Profile cover photo
Profile photo
Nur Mardhati Nabila
About
Posts

Post has attachment
Happy Birthday Elsa Celup!
Assalamualaikum 9 Ogos 2014. Hari ini adalah hari lahir anak saudara Bella yang sangat comel. Muka dia macam anak cina. Mata sepet, hidung kemek dan perasan Elsa sangat. Oh satu lagi... Dia kaki bebel. Kalau bercakap macam orang tua. Nenek, atok, mak saudar...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Aidilfitri
Assalamualaikum Selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua umat islam seluruh dunia. Layan gambar ye. Aisyah menidurkan diri. Sebab mummy kejut awal pagi dan mandi. Nak bergambar pun tak nak bukak mata. Mengantuk sangat lah tuh. Mummy, daddy, Aisyah. A...
Add a comment...

Post has attachment
Luahan Perasaan
Assalamualaikum Hai semua. Entry kali ini entry throwback lagi. Hm tak de modal nak story apa sebenarnya. Kisah cukur rambut Aisyah. Sebelum Aisyah lahir lagi Bella berharap dapat cukup kan 7x cukur rambut Aisyah. Dah lama dah berhasrat macam tu. Sebelum ka...
Add a comment...

Post has attachment
[Di Balik Tabir] Photoshoot Anugerah Cinta
Assalamualaikum Hai semua! Hari ini update dari fakulti sementara tunggu supervisor datang. Aisyah ikut mummy lagi demo progress hari ini. Moga Aisyah behave ye sayang. Ok lah. Ni kira entry throwback juga. Ni sebalik tabir maternity photoshoot aritu. Photo...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
[Entry Bergambar] #2
Assalamualaikum Petang ni ada oral test TECS. Minta jasa baik kalian doakan kelancaran Bella untuk bercakap ye. Hari ini nak kongsikan gelagat Aisyah masa berusia 11 hari. Masa ni rasanya baru nak mandikan kot. Tu yang seksi sikit pakai pampers je.  Subhana...
Add a comment...

Post has attachment
Ada sesiapa yang mencari beg dan kerusi comel untuk anak-anak? 
Add a comment...

Post has attachment
Jual! Jual!
Assalamualaikum Hai. Hari ni nak jadi business woman pulak la. Hihi. Bella nak buka jualan kerusi dan beg comel kat sesiapa yang berminat. Details setiap item Bella ada sertakan kat bawah ye. Bella ukur guna pembaris panjang yang berukuran 30cm. Ni kerusi c...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
**
Assalamualaikum Dekat Fakulti Komputeran semalam ada Hari Kesihatan dan Keselamatan Di Tempat Kerja. Tak ambil port sangat pun. Tapi dah petang lepas habis kelas nak hantar borang kat pejabat fakulti, ternampak lah ada pemeriksaan kesihatan dan derma darah....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded