Profile cover photo
Profile photo
Nor Murni Fairouz Rafingi
32 followers -
Shaklee Sri Aman, Sarawak
Shaklee Sri Aman, Sarawak

32 followers
About
Posts

Post has attachment
Kenapa masih setia dengan shaklee...?
4 tahun bersama setia dengan shaklee bukanlah satu tempoh yang singkat.
Kenapa agaknya saya masih setia bersama shaklee yer…? Pertama; saya makan, saya sendiri rasa effeknya. Suplimen yang paling dekat dihati saya adalah #espshaklee dan set yang
paling saya...

Post has attachment
Rumah Pertamaku
Alhamdulillah. Setelah setahun lebih menunggu. Akhirnya impian untuk ada rumah sendiri dah pun terlaksana. Syukur ;) Ini adalah RUMAH PERTAMAKU. Rasa sangat seronok dan tak percaya pun ada sebab rumah yang aku miliki sekarang ni adalah hasil titik peluh aku...

Post has attachment
Rumah Pertamaku
Alhamdulillah. Setelah setahun lebih menunggu. Akhirnya impian untuk ada rumah sendiri dah pun terlaksana. Syukur ;) Ini adalah RUMAH PERTAMAKU. Rasa sangat seronok dan tak percaya pun ada sebab rumah yang aku miliki sekarang ni adalah hasil titik peluh aku...

Post has attachment

Post has attachment
Kisah bajet Raya untuk 5 orang!
Assalamua'laikum..Harini masuk hari ke-25 Ramadhan untuk tahun 2016. Semua masih okey tak puasa...? Hehe...aku kelihatan kurus sedikit, tapi ku gagahkan juga terus untuk berpuasa penuh walaupun gigih menyusukan Farhan. Okeh...arini terpanggil nak citer pasa...

Post has attachment
Susulan suami suspect demam denggi ~ Jangan ambil mudah!
Salam semua. Syukur sangat berkesempatan petang nih nak berkongsi mengenai kisah suami yang suspect demam denggi. Ceritanya bermula begini. Mula-mula anak sulung kami, syifa' demam. Suhu agak tinggi dan hanya berehat dirumah. Kemudian jangkit ke anak ketiga...

Post has attachment
Say NO to JERAWAT dan JERAGAT dengan TATISKINCARE
Assalamua'laikum semua... Wah..rindu sangat nak tulis blog. Malam nih dengan tak semena-mena tercapai hajat. Hahaha...By the way, last kite tulis blog bulan Oktober lepas dan ini bermakna dalam 3 bulan jugakla blog bersawang. It's okey...dan ini bermakna ju...

Post has attachment
Farhan ~ Anak teruna sorang
Alhamdulillah..semalam genap usia Farhan 5 bulan. Syukur tak terhingga perasaan mamam nih. Tadi pergi check up Farhan, nurse cakap everything is normal. Berat, panjang dan progress Farhan pun bagus. Umur Farhan dah 5 bulan, apa yang mama perhatikan...Farhan...

Post has attachment
"Sayangnya Tak Kerja"
"sayangnya tak kerja" "ruginya tak kerja" Ayat-ayat ini sudah biasa aku dengar daripada mereka yang memikirkan 'betapa ruginya aku yang memiliki degree dalam perakaunan tetapi tidak bekerja tetap sebagai seorang akauntan atau pun bidang lain seperti guru'. ...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Ceaser
Salam semua...harini dah masuk 9 hari tempoh aku berpantang. Alhamdulillah. Syukur tak terhingga sebab dah selamat bersalinkan baby lelaki. Yeayyy...hehe Okelah..aku nak share sikit pasal pengalaman bersalin secara ceasarean @ pembedahan. Haaa..actually mas...
Wait while more posts are being loaded