Profile

Cover photo
Aranyosi Éva kineziológus
15 followers|59,178 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Felkerült Aranyosi Éva cikkei közé a Gondolatébresztés sorozat legújabb része. Jó olvasást kívánunk!
 ·  Translate
Hogyan is telnek a hétköznapjaink? Megszokott rutin, fásult unottság, mogorva egyhangúság? Látjuk-e a szépet, értékeljük-e a jót, a kedvességet? Sajnos többnyire nincs időnk észrevenni magunk körül a ...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Kineziológus, kineziológia, Aranyosi Éva, stresszoldás, egészségmegőrzés, betegség megelőzés, lelkisegély
Introduction

A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű holisztikus módszer (vagyis megelőző, a test-lélek-szellem egységét figyelembevevő módszer).

Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát.

Ha az alábbi problémák közül valamelyikre megoldást keres, forduljon hozzám bizalommal:
Szorongás, stressz, hangulatzavarok, beszédhibák, pánikbetegség, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, pszichoszomatikus betegségek, testi-lelki gyógyulás, gondolkodás megváltoztatás, képességfejlesztés, képességfejlesztés, harmónia, önismeret, blokkok, a szervezet öngyógyításának beindítása, egészségmegőrzés, betegség, megelőzés, lelkisegély, önbizalomhiány, depresszió, függőség, fóbia.


Contact Information
Contact info
Phone
06-30-637-2022
Email
Address
Újpesti Gyermek és Ifjúsági Ház