Profile

Cover photo
Danielisz Fóti Autóbontó
8 followers|38,330 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Convert YouTube videos to MP3, MP4, AVI in seconds with the fastest YouTube converter online. No software required, simple to use and totally free!
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
OfficeRecovery Online is a breakthrough cloud-based service for repairing corrupted files: documents, spreadsheets, pictures and databases. In a few moments after uploading a damaged file, the user is offered free and paid options for downloading the results of recovery.
1
Add a comment...
1
Add a comment...
1
Add a comment...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Fóti Autóbontó - Bontott autó alkatrészek - autóbontó - Magyarország egyik legnagyobb bontott autó alkatrészkészlete!
Introduction

www.fotibonto.hu


Cégünk családi vállalkozásként 1993-ban alakult, Budapest X. kerületében, Keresztúri út 122. szám alatt - ez volt a "bázis". Ez a budapesti telephely azóta is töretlenül működik, ahol mindenféle vegyes típusú autóhoz tartunk bontott, új és utángyártott alkatrészeket.  Rendszeresen frissítjük autóalkatrész állományunkat, raktárkészletünket. Kiemelt autó típusaink a koreai gyártmányú márkák /Daewoo, Chevrolet, Kia, Hyundai/ és mindezek mellett megtalálhat nálunk akár német, francia vagy olasz típusú gépkocsikhoz is alkatrészeket.

A könnyebb és gyorsabb kiszolgálás érdekében arra kérjük Önöket, hogy mielőtt személyesen felkeresik telephelyünkön dolgozó kollegáinkat, telefonon pontosítsanak azokról az alkatrészekről/kérdésekről amikre választ szeretnének kapni. Sok esetben minta darabra van szükségünk mivel korosabb autókban már gyakran előfordulhat, hogy nem az alvázszám után szereltek be alkatrészeket, illetve azonos gyártmányú gépkocsit több beszállító alkatrészeivel is szereltek.

Az Ön érdekében kérjük (hogy ne keljen Önnek feleslegesen plusz utat megtennie), telefonon vagy e-mailben- akár fotó segítségével is, érdeklődjön kollégáinknál alkatrésszel kapcsolatban!

Bontott alkatrészek szakszerű és gyors keresésében segítséget nyújthat Önnek a www.alkatreszweb.hu oldalunk is!

Alkatrészeinkre garanciát vállalunk!

Contact Information
Home
Phone
06302664551, 0627358247, 06203290690
Work
Occupation
Autóbontó, bontott autó alkatrészek, autobonto, bontó, bonto, gyári és utángyártott autó alkatrészek