Profile cover photo
Profile photo
ANAK ITIK
276 followers
276 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
haaa... da lama anak itik tak berblogging.
Assalamu'alaikum. Taqabbalallahu minna wa minka. Sepanjang aku lupakan sekejap dunia blogging, dah macam² perkara yang berlaku dalam hidup aku nih. Ingin pula rasanya aku curahkan semula pada blog anak itik comot, tapi nak imbas satu² memori merupakan satu ...
Add a comment...

Post has attachment
28 Feb
28 Feb
28 Feb
itikelabus.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tercabar!
27 Feb, Malam tadi tetiba ada seorang pelajar perempuan ni suruh aku search google image berkaitan 'Gadis Piano'. Bila aku tanya kenapa, katanya ada muka dia disitu. Sambungnya lagi Gadis Piano tu sebenarnya ialah tajuk sebuah novel. Hasil karya beliau sewa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Berdiri Tenang di Tengah Hujan Lebat.
Assalamu'alaikum Saya diberitahu bahawa laptop saya tak dapat diselamatkan lagi.. Tapi kerana cintanya saya pada berblogging, InsyaAllah saya akan cuba untuk tidak menjadikan kata-kata ini menjadi kata-kata terakhir untuk saya berbicara di 'Blog Anak Itik C...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Anak Itik Perlu Berehat
Mulai minggu ni hingga tak tau la sampai bila. Anak itik kena stop dari berblogging sebab laptop rosak, jadi tak dapat nak update blog dan reply komen2 sahabat semua. Nset android pula hilang dan belum ada rezeki nak ganti baru, hanya ada nset yg manusia2 l...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
ANAK ITIK commented on a post on Blogger.
Apa yang kita suka belum tentu baik untuk kita dan apa yang kita tidak suka mungkin baik pada kita. =) Sesungguhnya Allah swt maha mengetahui itu dan Dia yang mengaturkannya. 

Salam perkenalan dari Blog Anak Itik Comot.. X)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded