Profile cover photo
Profile photo
Liseth Blitz
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Wat een heerlijke periode is het toch! Sinterklaas en Kerst in aantocht. Extra leuk om daar ook creatieve aandacht aan te geven! Ieder jaar ontwerp ik iets leuks rondom de feestdagen en dit jaar is het een printable geworden in samenwerking met +Christmaholic

Saskia en ik hebben een Kerst Dobbelspel geschreven en ontworpen! 🎄 En oh wat is ie leuk geworden! Lees in mijn blog waar je kunt downloaden om een gezellige avond met dobbelspel en Kerstcadeautjes te organiseren.

https://blitzontwerpt.nl/2018/11/kerst-dobbelspel-printable/

#blitzontwerpt #christmaholic #download #kerst #dobbelspel #kerstdobbelspel #kerstdobbelspel #kerstcadeautjes #dobbelen #creatief #illustraties #illustratie #grafischontwerp #kerstsfeer #girlbossing #printable #shoponline
Add a comment...

Post has attachment
I L L U S T R A T I E S - Ik sta voor alles op maat ontwerpen en illustreren en weet als geen ander dat hoe mijn mooie ontwerp voor jou nóg persoonlijker en origineler wordt, als ik ook voor je mag illustreren!

Zo heb ik laatst 15 kleine magazines/catalogusjes (wat een leuk woord) voor @bryonly_ ontworpen én geillustreerd. In ieder boekje kwam een edelsteen aan bod. Deze illustratie mag ik al met je delen, later volgen er meer in mijn portfolio, ik show ze je zeker tegen die tijd!

https://blitzontwerpt.nl

Deze mooie dame is de Godin Bona Dea, zij hoort bij het verhaal van de edelsteen ’Purpuriet’. Godin van de kuisheid en vruchtbaarheid. Overigens kun je een mooie purpuriet ook vinden in de shop van Bryonly!

#blitzontwerpt #illustraties #illustratie #bryonly #hippyspirits #edelsteen #edelstenen #purpuriet #purpurite #godin #illustration #origineel #maatwerk #smallbusiness #creatief #bloemen #flowerstagram #smallbusiness
Photo
Add a comment...

Post has attachment
P A K J E S A V O N D - Over ruim 4 weken is het alweer pakjesavond! In die tussentijd komt de Sint nog in het land én zullen er hopelijk heel veel schoentjes gezet worden!
Download mijn FREE PRINTABLE en laat de kids aftellen tot pakjesavond!

https://blitzontwerpt.nl/2016/11/free-printable-aftel-kalender-pakjesavond/ #blitzontwerpt #freeprintable #pakjesavond #5december #sintenpiet
Add a comment...

Post has attachment
P A K J E S A V O N D - Nodig je familie en vrienden uit voor een gezellige pakjesavond met deze toffe ansichtkaart. Hoe leuk zullen de kids het vinden als deze kaart op de deurmat valt! Je shopt de kaart hier!

https://blitzontwerpt.nl/product/vier-pakjesavond-mij-ansichtkaart/ #pakjesavond #sintenpiet #illustraties #ansichtkaart
Add a comment...

Post has attachment
T R O U W E N - Het trouwseizoen is geopend! Aankomende zondag sta ik met mijn lieve zus, op de mooie trouwbeurs van Trouwbeleving in Rotterdam! Zie ik jullie daar? En lees vooral mijn blog voor leuke trouwkaarten inspiratie!

https://blitzontwerpt.nl/2018/10/trouwseizoen/
Add a comment...

Post has attachment
Oktober = Woonmaand en dus een mooie maand om mijn nieuwste ansichtkaart online te zetten! Hoe tof is deze ansichtkaart 'Happy New Home', contour gesneden in de vorm van een huisje!
Je shopt de kaart mét envelop t/m zondag met een leuke korting!
https://blitzontwerpt.nl/product/new-home-ansichtkaart/

Liseth Blitz #woonmaand #blitzontwerpt #oktoberwoonmaand #wooninspiratie
Add a comment...

Post has attachment
Hoeraaaa! Vandaag ben ik jarig en ik trakteer! Je kunt met een leuke korting shoppen, winnen en nog een keer winnen! Lees maar snel! En shop-ze! En dan nu... taart...

https://blitzontwerpt.nl/2018/09/jarig-korting-winnen/
Add a comment...

Post has attachment
Oh jongens het is nog heerlijk nazomer weer, maar hier zijn wij al bezig met familie om af te spreken wanneer we pakjesavond vieren! Hoe tof is het, om deze kaarten te versturen naar familie en vrienden?
https://blitzontwerpt.nl/product/vier-pakjesavond-mij-ansichtkaart/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sinds deze week ben ik weer aan het werk, na een heerlijke zomervakantie in Zeeland! Lees in mijn vakantieblog over onze leuke uitjes én 7 leuke Zeeland TIPS!

https://blitzontwerpt.nl/2018/08/wat-een-fijne-zomervakantie-in-zeeland-7-tips/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded