Profile cover photo
Profile photo
Tweetakt | opleiding, training, coaching & advies
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Wil je als leidinggevende meer impact op de prestaties en motivatie van je medewerkers en team? Zoek je een manier om gesprekken open, zelfzeker en constructief te kunnen aanpakken? Vermoed je dat er meer potentieel in je team zit en wil je dat aanboren? Of wil je leren hoe je de meest lastige situaties met medewerkers weer vlot kan trekken? Dan is deze opleiding geknipt voor jou! Inschrijven kan via https://tweetakt.be/leidinggeven. Deze reeks gaat door op 22 september, 6 oktober en 20 oktober. Tot dan?
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Extra reeks op 20 maart!

Wil je als leidinggevende meer impact op de prestaties en motivatie van je medewerkers en team? Zoek je een manier om gesprekken open, zelfzeker en constructief te kunnen aanpakken? Vermoed je dat er meer potentieel in je team zit en wil je dat aanboren? Of wil je leren hoe je de meest lastige situaties met medewerkers weer vlot kan trekken? Dan is deze opleiding geknipt voor jou.

https://tweetakt.be/coachend-inspirerend-leidinggeven-met-impact
Add a comment...

Post has attachment
Time management, attention management, choice management,... Allemaal manieren om je uit te leggen dat tijd schaars is. En dat het dringend tijd wordt om te leren hoe je hem beter kan gebruiken.

De oplossing is even eenvoudig als pijnlijk: je eigen aanpak zodanig veranderen, dat je terug controle hebt over je werk, tijdsinvulling en alles wat die beide overhoop gooit. Met deze 5 stappen, zet je jezelf op het goede pad. Ze werken écht!

https://tweetakt.be/eerste-hulp-bij-chaos
Add a comment...

Post has attachment
Maart = presentatiemaand! Je kan niet alleen terecht in de opleiding 'Boeiend en ontspannen presenteren'. Op 14 maart is Albrecht Wauters onze gast voor een unieke workshop stemtechnieken.

Je ontdekt er hoe je kan spreken met meer pit, dynamiek en kracht in je stem. De juiste stem- en ademhalingstechnieken zorgen er bovendien voor dat je ontspannen voor je groep staat, zonder je stem te vermoeien. De hele workshop is opgebouwd met boeiende, interactieve en leuke oefeningen. Je gaat dus meteen aan de slag.

Meer weten? https://tweetakt.be/workshop-stemtechnieken-helder-spreken-met-pit
Add a comment...

Post has attachment
Het succes van kleine en middelgrote ondernemingen valt of staat met de competenties van de medewerkers, leidinggevenden en managers die er werken. Om daarin te investeren, kan je terecht in ons opleidingsaanbod voor KMO's. We ondersteunen je bovendien in het uitwerken van een HR-beleid dat past bij de grootte en eigenheid van je onderneming. Zo zorg je ervoor dat het potentieel van je KMO maximaal wordt ontwikkeld. Meer weten? Neem een kijke op https://tweetakt.be/opleiding-training-coaching-en-advies-voor-kmos
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment
Wil je weten wat zelfsturing kan betekenen voor jouw team of organisatie? Kom naar onze nieuwe infosessie op 31 maart https://tweetakt.be/zelfsturing-iets-voor-mijn-team-onhaalbare-droom
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded