Profile cover photo
Profile photo
say ha
25 followers
25 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
   INOVASI PRABAYAR TERKINI ONE XOX!! One XOX Sdn Bhd adalah sebuah syarikat milik penuh bumiputera yang menawarkan Pelan Perkhidmatan Telekomunikasi yang sama seperti telco yang lain. Ia juga adalah merupakan anak syarikat XOX Com Berhad (Public Listed Com...
ONEXOX ..... TIADA CAJ TERSEMBUNYI
ONEXOX ..... TIADA CAJ TERSEMBUNYI
internetmurah2u.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid
Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid Hari ni seha terpanggil untuk menulis tentang thyroid sebab ada customer seha bertanyakan pasal masalah thyroid. apa itu thyroid? Thyroid ialah organ yang terletak di leher manusia. Fungsinya ialah mengeluarkan hormon. ...
Add a comment...

Post has attachment
ostematrix
assalamualaikum bulan lepas seha de wat perkongsian tentang mak kepada masalah kawan en.suami.mak dia mempuanyai masalah tak boleh tidur malam. dah bawa jumpa DR check tahap kesihatan DR kata semua ok dan tiada masalah apa-apa...  en.suami cerita kat seha.....
ostematrix
ostematrix
ummiseha.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
pengalaman bersalin secara operate aka Caesarean
ASSALAMUALAIKUM .... lama seha menyepikan???? hihi..bukan menghilangkan diri atau menyombongkn diri sama sekali... tetapi hakikatnya seha baru sahaja bersalin dan sekarang dalam proses berpantang...tak sempat nak update blog selepas bersalin sampai hari ini...
Add a comment...

Post has attachment
ESP Shaklee
assalamualaikum.. apa khabar semua? seha dan baby dalam perut alhamdulillah sihat je..harini seha g check up tau..dah 38 minggu..alhamdulillah buat kali pertama HB (kepekatan darah) seha naik sehingga 12 lebih...sblm ni 11 lebih.. ( KLIK SINI utk post sebel...
Add a comment...

Post has attachment
motivasi = 8 Guru Bisnes Pilihan Usahawan Malaysia
assalamualikum semua..  Hari ini seha nak share kisah motivasi dalam dunia bisnes ni. kisah 8 orang guru bisnes pilihan usahan malaysia. semoga kisah mereka dapat memberi motivasi dan inspirasi kepada anda semua. ------------------------------------------...
Add a comment...

Post has attachment
8 GURU BISNES PILIHAN USAHAWAN MALAYSIA
Senarai Unggul – 8 Guru Bisnes Pilihan Usahawan Malaysia   PENULIS Tim Majalah Niaga TARIKH Dec 04, 2013 KATEGORI Artikel Panjang ISI KANDUNGAN Pendahuluan #1 – Dato’ Hussamuddin ... #2 – Dato’ Maznah Hamid #3 – Azizan Osman #4 – Puan Ainon Mohd #5 – Irfan ...
Add a comment...

Post has attachment
KEAJAIBAN BERSEDEKAH - MESTI BACA !!!!!!!!
assalamualaikum... jam dah menunjukkan pukul 11.37 malam..mata ni tak boleh nak lelap lagi..en.suami tercinta pula kerja shift malam... so, malam ni seha nak share kisah dari mentor seha... jom kita baca... Semoga memberi manfaat kepada pembaca .. [ COPY PA...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded